085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
HomeRolgordijnenSmartView Elektrische RolgordijnenElektrisch Sorrento Verduisterend Wolk

Elektrisch Sorrento Verduisterend Wolk Rolgordijn

ā‚¬Ā 87,00
2389

Over Elektrisch Sorrento Verduisterend Wolk

Voeg een stijlvolle touch toe aan je interieur met het Elektrisch Sorrento Verduisterend Wolk rolgordijn. De lichtgrijze kleur zorgt voor een tijdloze en verfijnde uitstraling in elke ruimte. Dit rolgordijn is vervaardigd van hoogwaardige lichtfilterende stof, waardoor je kunt genieten van zachte lichtregeling en optimale privacy.

De elegante grijstint voegt een vleugje ingetogen luxe toe aan je ramen. Met de geĆÆntegreerde batterij-aangedreven motor en onze gebruiksvriendelijke SmartView app is het bedienen van dit rolgordijn moeiteloos. Met slechts Ć©Ć©n tik op je smartphone kun je het gordijn eenvoudig omhoog en omlaag laten bewegen, helemaal naar jouw wensen. Voeg functionaliteit en stijl toe aan je interieur met het Elektrisch Sorrento Verduisterend Wolk Rolgordijn en creĆ«er een harmonieuze en sfeervolle ambiance in elke kamer.

Bij Tuiss begrijpen we dat je de kleur graag wilt ervaren in je eigen interieur. Daarom sturen we je kosteloos een kleurstaal, zodat je de tint kunt vergelijken met je huidige decor. Onze raamdecoratie wordt volledig op maat gemaakt om perfect aan te sluiten bij jouw wensen.

  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Polyester
  • Maximale breedte 2,400mm, Maximale hoogte 2,600mm
  • Minimale breedte 500mm, Minimale hoogte 400mm
  • Blackout for complete privacy
  • Eenvoudig te monteren universele beugels geschikt voor plafond-, zij- en wandbevestigingen
  • Sterke roestvrije aluminium rolbuis
  • Houd er rekening mee dat de werkelijke breedte van de stof ongeveer 35 mm smaller zal zijn dan de totale bestelde breedte, omdat we rekening houden met de beugels en het bedieningsmechanisme
  • Let op: Er is minstens 50 mm nodig om de rolgordijnen aan het plafond te bevestigen en 70 mm om het in de wand te bevestigen
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieƫn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ƩƩn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieƫn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieƫn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren