085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
HomeRolgordijnenSmartView Elektrische RolgordijnenElektrisch Sorrento Verduisterend Metaalgrijs

Elektrisch Sorrento Verduisterend Metaalgrijs Rolgordijn

ā‚¬Ā 87,00
2386

Over Elektrisch Sorrento Verduisterend Metaalgrijs

Ontdek de tijdloze uitstraling van het Elektrisch Sorrento Verduisterend Metaalgrijs rolgordijn, een stijlvolle toevoeging aan je interieur. Deze grijze tint creƫert een verfijnde ambiance in elke ruimte. Het rolgordijn is vervaardigd van hoogwaardige lichtfilterende stof, waardoor je kunt genieten van een zachte lichtregeling en optimale privacy.

De elegante grijze kleur voegt een vleugje ingetogen luxe toe aan je ramen. Dankzij de geĆÆntegreerde batterij-aangedreven motor en onze gebruiksvriendelijke SmartView app is het bedienen van dit rolgordijn een moeiteloze ervaring. Met slechts een tik op je smartphone kun je het gordijn eenvoudig omhoog en omlaag laten bewegen, helemaal naar jouw wensen. Voeg functionaliteit en stijl toe aan je interieur met het Elektrisch Sorrento Verduisterend Metaalgrijs rolgordijn en creĆ«er een harmonieuze en sfeervolle ambiance in elke kamer.

Bij Tuiss begrijpen we dat je de kleur graag eerst thuis wilt bekijken. Daarom sturen we je kosteloos een kleurstaal, zodat je de tint kunt vergelijken met je eigen interieur. Onze raamdecoratie wordt volledig op maat gemaakt, zodat het perfect past bij jouw ramen.

  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Polyester
  • Maximale breedte 2,400mm, Maximale hoogte 2,600mm
  • Minimale breedte 500mm, Minimale hoogte 400mm
  • Blackout for complete privacy
  • Eenvoudig te monteren universele beugels geschikt voor plafond-, zij- en wandbevestigingen
  • Sterke roestvrije aluminium rolbuis
  • Houd er rekening mee dat de werkelijke breedte van de stof ongeveer 35 mm smaller zal zijn dan de totale bestelde breedte, omdat we rekening houden met de beugels en het bedieningsmechanisme
  • Let op: Er is minstens 50 mm nodig om de rolgordijnen aan het plafond te bevestigen en 70 mm om het in de wand te bevestigen
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieƫn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ƩƩn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieƫn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieƫn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren