085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
HomeRolgordijnenSmartView Elektrische RolgordijnenElektrisch Sorrento Verduisterend Helder Wit

Elektrisch Sorrento Verduisterend Helder Wit Rolgordijn

ā‚¬Ā 87,00
2410

Over Elektrisch Sorrento Verduisterend Helder Wit

Maak een elegante toevoeging aan je interieur met het Elektrisch Sorrento Verduisterend Helder Wit rolgordijn. Deze volledig witte tint creƫert een frisse en tijdloze uitstraling in elke kamer.

Het rolgordijn is vervaardigd van hoogwaardig verduisterend materiaal, waardoor je kunt genieten van totale duisternis en optimale privacy. De strakke witte kleur voegt een vleugje ingetogen stijl toe aan je ramen. Met de geĆÆntegreerde batterij-aangedreven motor en onze gebruiksvriendelijke SmartView app is het bedienen van dit rolgordijn een moeiteloze ervaring.

Met een simpele tik op je smartphone kun je het rolgordijn eenvoudig omhoog en omlaag laten bewegen, precies zoals jij het wilt. Voeg functionaliteit en elegantie toe aan je interieur met het Elektrisch Sorrento Verduisterend Helder Wit Rolgordijn en creƫer een rustgevende en sfeervolle ambiance in elke ruimte.

Bij Tuiss begrijpen we dat je de kleur graag thuis wilt ervaren. Daarom sturen we je kosteloos een kleurstaal, zodat je de tint kunt vergelijken met je eigen interieur. Onze raamdecoratie wordt volledig op maat gemaakt, zodat het perfect past bij jouw ramen en wensen.

  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Polyester
  • Maximale breedte 2,400mm, Maximale hoogte 2,600mm
  • Minimale breedte 500mm, Minimale hoogte 400mm
  • Blackout for complete privacy
  • Eenvoudig te monteren universele beugels geschikt voor plafond-, zij- en wandbevestigingen
  • Sterke roestvrije aluminium rolbuis
  • Houd er rekening mee dat de werkelijke breedte van de stof ongeveer 35 mm smaller zal zijn dan de totale bestelde breedte, omdat we rekening houden met de beugels en het bedieningsmechanisme
  • Let op: Er is minstens 50 mm nodig om de rolgordijnen aan het plafond te bevestigen en 70 mm om het in de wand te bevestigen
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieƫn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ƩƩn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieƫn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieƫn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren