085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
HomeRolgordijnenSmartView Elektrische RolgordijnenElektrisch Sorrento Verduisterend Citrus

Elektrisch Sorrento Verduisterend Citrus Rolgordijn

ā‚¬Ā 87,00
2390

Over Elektrisch Sorrento Verduisterend Citrus

Breng een levendige en energieke sfeer in je interieur met het Elektrisch Sorrento Verduisterend Citrus rolgordijn. De heldergele kleur van dit product voegt een frisse en vrolijke uitstraling toe aan elke ruimte.

Dit verduisterende rolgordijn is vervaardigd van hoogwaardige stof, waardoor het niet alleen het licht perfect tegenhoudt, maar ook zorgt voor de gewenste privacy in je kamer. Geniet van een rustige en ontspannen sfeer, zelfs op de zonnigste dagen. Dankzij de geĆÆntegreerde batterij-aangedreven motor en onze gebruiksvriendelijke SmartView app is het bedienen van dit rolgordijn moeiteloos.

Met slechts een tik op je smartphone kun je het gordijn eenvoudig omhoog en omlaag laten bewegen, precies zoals jij wilt. Voeg functionaliteit en stijl toe aan je interieur met het Elektrisch Sorrento Verduisterend Citrus rolgordijn en creƫer een levendige en inspirerende ambiance in elke kamer.

Bij Tuiss begrijpen we dat je de kleur eerst wilt ervaren in je eigen interieur. Daarom sturen we je graag kosteloos een kleurstaal, zodat je de tint van het gordijn kunt vergelijken en beoordelen. Onze raamdecoratie wordt volledig op maat gemaakt, zodat het perfect past bij jouw stijl en wensen.

  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Polyester
  • Maximale breedte 2,400mm, Maximale hoogte 2,600mm
  • Minimale breedte 500mm, Minimale hoogte 400mm
  • Blackout for complete privacy
  • Eenvoudig te monteren universele beugels geschikt voor plafond-, zij- en wandbevestigingen
  • Sterke roestvrije aluminium rolbuis
  • Houd er rekening mee dat de werkelijke breedte van de stof ongeveer 35 mm smaller zal zijn dan de totale bestelde breedte, omdat we rekening houden met de beugels en het bedieningsmechanisme
  • Let op: Er is minstens 50 mm nodig om de rolgordijnen aan het plafond te bevestigen en 70 mm om het in de wand te bevestigen
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieƫn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ƩƩn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieƫn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieƫn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren