085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00

Elektrisch Palermo Warm Wit Rolgordijn

ÔéČ┬á86,00
2376

Over Elektrisch Palermo Warm Wit

Maak een verfijnde toevoeging aan je interieur met het Elektrisch Palermo Warm Wit rolgordijn. Deze warme, witte tint brengt een tijdloze en elegante uitstraling in elke ruimte. Het rolgordijn is vervaardigd van hoogwaardige lichtfilterende stof, waardoor je kunt genieten van zachte lichtregeling en de gewenste privacy.

De serene witte kleur voegt rust en harmonie toe aan je ramen. Dankzij de geïntegreerde batterij-aangedreven motor en onze gebruiksvriendelijke SmartView app is het bedienen van dit rolgordijn een moeiteloze ervaring.

Bij Tuiss begrijpen we dat je de kleur graag wilt ervaren in je eigen interieur. Daarom sturen we je kosteloos een kleurstaal, zodat je de tint thuis kunt beoordelen en vergelijken. Onze raamdecoratie wordt volledig op maat gemaakt, zodat het perfect past bij jouw wensen en stijl.

  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Polyester
  • Maximale breedte 2,400mm, Maximale hoogte 2,600mm
  • Minimale breedte 500mm, Minimale hoogte 400mm
  • Eenvoudig te monteren universele beugels geschikt voor plafond-, zij- en wandbevestigingen
  • Sterke roestvrije aluminium rolbuis
  • Houd er rekening mee dat de werkelijke breedte van de stof ongeveer 35 mm smaller zal zijn dan de totale bestelde breedte, omdat we rekening houden met de beugels en het bedieningsmechanisme
  • Let op: Er is minstens 50 mm nodig om de rolgordijnen aan het plafond te bevestigen en 70 mm om het in de wand te bevestigen
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezie├źn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ├ę├ęn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezie├źn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezie├źn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren