085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00

Elektrisch Onella Zand Rolgordijn

ā‚¬Ā 68,80
2310

Over Elektrisch Onella Zand

Maak een sfeervolle toevoeging aan je interieur met het Elektrisch Onella Zand rolgordijn. Deze woestijntent brengt een warme en natuurlijke uitstraling in elke ruimte. Het rolgordijn is gemaakt van hoogwaardige lichtfilterende stof, waardoor je kunt genieten van een subtiele lichtinval en de gewenste privacy.

De elegante kleur voegt een vleugje rustieke charme toe aan je ramen. Met de geĆÆntegreerde batterij-aangedreven motor en de gebruiksvriendelijke SmartView app is het bedienen van dit rolgordijn een moeiteloze ervaring. Met een simpele tik op je smartphone kun je het gordijn soepel omhoog en omlaag bewegen, precies zoals jij wilt. Voeg functionaliteit en stijl toe aan je interieur met het Elektrisch Onella Zand rolgordijn en creĆ«er een harmonieuze en gezellige ambiance in elke kamer.

Bij Tuiss begrijpen we dat je de kleur graag in je eigen interieur wilt ervaren. Daarom sturen we je kosteloos een kleurstaal, zodat je de tint kunt vergelijken en de juiste keuze kunt maken. Onze raamdecoratie wordt volledig op maat gemaakt, perfect passend bij jouw wensen en interieurstijl.


  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Polyester
  • Maximale breedte 2,400mm, Maximale hoogte 2,600mm
  • Minimale breedte 500mm, Minimale hoogte 400mm
  • Eenvoudig te monteren universele beugels geschikt voor plafond-, zij- en wandbevestigingen
  • Sterke roestvrije aluminium rolbuis
  • Houd er rekening mee dat de werkelijke breedte van de stof ongeveer 35 mm smaller zal zijn dan de totale bestelde breedte, omdat we rekening houden met de beugels en het bedieningsmechanisme
  • Let op: Er is minstens 50 mm nodig om de rolgordijnen aan het plafond te bevestigen en 70 mm om het in de wand te bevestigen
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieƫn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ƩƩn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieƫn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieƫn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren