085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00

Elektrisch Onella Warm Beige Rolgordijn

ā‚¬Ā 86,00
2309

Over Elektrisch Onella Warm Beige

Creƫer een knus en sfeervol interieur met het Elektrisch Onella Warm Beige rolgordijn. De warme beige tint voegt een vleugje gezelligheid en elegantie toe aan elke kamer. Dit rolgordijn is vervaardigd van hoogwaardige lichtfilterende stof, waardoor je kunt genieten van zachte lichtregeling en de gewenste privacy.

Met de geĆÆntegreerde batterij-aangedreven motor en onze gebruiksvriendelijke SmartView app is het bedienen van dit rolgordijn een moeiteloze ervaring. Met slechts een tik op je smartphone kun je het rolgordijn eenvoudig omhoog en omlaag laten bewegen, helemaal naar jouw wensen. Voeg niet alleen functionaliteit, maar ook stijl toe aan je interieur met het Elektrisch Onella Warm Beige Rolgordijn.

Het creƫert een harmonieuze en warme ambiance in elke kamer, waardoor je je thuis voelt in een omhullende en rustgevende sfeer.

Bij Tuiss begrijpen we dat je de kleur eerst thuis wilt ervaren. Daarom bieden we de mogelijkheid om kosteloos een kleurstaal aan te vragen. Zo kun je de warme beige tint van het rolgordijn vergelijken met je eigen interieur. En wees gerust, de raamdecoratie wordt volledig op maat gemaakt, zodat het perfect past bij jouw stijl en raamafmetingen.


  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Polyester
  • Maximale breedte 2,400mm, Maximale hoogte 2,600mm
  • Minimale breedte 500mm, Minimale hoogte 400mm
  • Eenvoudig te monteren universele beugels geschikt voor plafond-, zij- en wandbevestigingen
  • Sterke roestvrije aluminium rolbuis
  • Houd er rekening mee dat de werkelijke breedte van de stof ongeveer 35 mm smaller zal zijn dan de totale bestelde breedte, omdat we rekening houden met de beugels en het bedieningsmechanisme
  • Let op: Er is minstens 50 mm nodig om de rolgordijnen aan het plafond te bevestigen en 70 mm om het in de wand te bevestigen
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieƫn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ƩƩn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieƫn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieƫn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren