085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
HomeVouwgordijnenSmartView Elektrische VouwgordijnenElektrisch Dupioni Faux Zijde Platinum

Elektrisch Dupioni Faux Zijde Platinum Vouwgordijn

ÔéČ┬á87,75
644

Over Elektrisch Dupioni Faux Zijde Platinum

Ben jij op zoek naar een elegant vouwgordijn met een zijde look? Neem dan een kijkje bij de stof Dupioni Faux Zijde Platinum! Dit moderne, glimmende vouwgordijn is te combineren in elke ruimte door de prachtige grijze kleurtint.

Verbind je vouwgordijn met de duidelijke SmartView App en stel zelf je sc├Ęnes in voor elk moment op de dag! Wil je het vouwgordijn halverwege het raam hebben hangen? Geen probleem! 1 druk op de knop en de klus is geklaard.

Ook maken we de voering speciaal voor jou op maat, waarbij je kunt kiezen uit een lichtfilterende voering of een verduisterende voering. Standaard wordt het vouwgordijn zonder voering geleverd.

Benieuwd naar dit Dupioni Faux Zijde Platinum vouwgordijn? Bestel snel een gratis kleurstaal om de stof thuis te vergelijken! Wij maken je bestelling standaard op maat.

  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Polyester
  • Maximale breedte 2,400mm, Maximale hoogte 2,400mm
  • Minimale breedte 500mm, Minimale hoogte 500mm
  • Met ingestikte roedes voor perfecte vouwen
  • De optionele voering bestaat uit een witte/ecru kleurige stof
  • Je vouwgordijn zal in opgetrokken stand een pakkethoogte van 20 ├á 27cm hebben
  • De stof is bevestigd met klittenband waardoor het snel en gemakkelijk te verwijderen is voor reiniging
  • Let op: Er is minstens 45 mm nodig om vouwgordijnen in het kozijn te monteren
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezie├źn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ├ę├ęn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezie├źn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezie├źn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren