085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00

Elektrisch Dartmouth Havermout Vouwgordijn

ÔéČ┬á110,40
566

Over Elektrisch Dartmouth Havermout

Verfijnd en stijlvol, van het klassieke ontwerp tot het slimme besturingssysteem, ontmoet het Elektrisch Dartmouth Havermout vouwgordijn uit onze SmartView collectie! Gemaakt van een luxueus zachte stof en voorzien van een elegant strependessin in koel grijs, dit is het nieuwe product voor in jouw interieur!

Met ruime keuze aan voeringen en het slimme motor bedieningssysteem; is dit product een slimme keuze! Ondersteunt door onze app, die praktisch en eenvoudig te installeren is, zal het bedienen van jouw raamdecoratie kinderspel zijn!

Benieuwd naar deze gestreepte slimmerik? Kies er dan voor om direct een gratis en vrijblijvend kleurstaaltje te bestellen. Vervolgens maken wij jouw favoriet compleet naar wens op maat!


  • Volledig op maat gemaakt
  • 80% Polyester, 20% Linen
  • Maximale breedte 2,330mm, Maximale hoogte 2,400mm
  • Minimale breedte 500mm, Minimale hoogte 400mm
  • Met ingestikte roedes voor perfecte vouwen
  • Je vouwgordijn zal in opgetrokken stand een pakkethoogte van 20 ├á 27cm hebben
  • De stof is bevestigd met klittenband waardoor het snel en gemakkelijk te verwijderen is voor reiniging
  • Let op: Er is minstens 45 mm nodig om vouwgordijnen in het kozijn te monteren
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezie├źn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ├ę├ęn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezie├źn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezie├źn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren