085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00

Elektrisch Dartmouth Grijs Vouwgordijn

ÔéČ┬á110,40
586

Over Elektrisch Dartmouth Grijs

Transformeer je interieur met het Elektrisch Dartmouth Grijs vouwgordijn. Deze moderne en stijlvolle raamdecoratie combineert een klassiek ontwerp met een slim bedieningssysteem. Het vouwgordijn is onderdeel van de Tuiss-collectie en gemaakt van luxueus zacht materiaal met een linnen-look. De elegante brede strepen in koele grijstinten geven het geheel een ingetogen geometrisch design.

Kies uit verschillende voeringopties en geniet van het gebruiksgemak van de slimme motor en onze app. Het Elektrisch Dartmouth Grijs vouwgordijn is niet alleen praktisch, maar ook eenvoudig te installeren, waardoor het een ideale keuze is voor elk interieur.

Bij Tuiss begrijpen we dat je de kleur eerst thuis wilt bekijken. Wanneer je de kleurstaal aanvraagt sturen we je deze kosteloos op zodat jij de tint met je eigen interieur kunt vergelijken. De raamdecoratie wordt volledig op maat gemaakt.


  • Volledig op maat gemaakt
  • 80% Polyester, 20% Linen
  • Maximale breedte 2,330mm, Maximale hoogte 2,400mm
  • Minimale breedte 500mm, Minimale hoogte 400mm
  • Met ingestikte roedes voor perfecte vouwen
  • Je vouwgordijn zal in opgetrokken stand een pakkethoogte van 20 ├á 27cm hebben
  • De stof is bevestigd met klittenband waardoor het snel en gemakkelijk te verwijderen is voor reiniging
  • Let op: Er is minstens 45 mm nodig om vouwgordijnen in het kozijn te monteren
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezie├źn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ├ę├ęn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezie├źn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezie├źn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren