085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
HomeRolgordijnenSmartView Elektrische RolgordijnenElektrisch Choices Mozaïek Zwart

Elektrisch Choices Mozaïek Zwart Rolgordijn

ÔéČ┬á92,80
2643

Over Elektrisch Choices Mozaïek Zwart

Dit gedetailleerde Choices Moza├»ek Zwart rolgordijn combineert het hedendaagse met eeuwenoude Marokkaanse patronen; het resultaat is dit beeldschone product uit onze Smartview collectie! De donkerblauwe tint van de Elektrisch Choices Moza├»ek Zwart cre├źert luxe in jouw huis waar vroeger alleen het koningshuis van kon dromen.

Controleer de lichtinval van jouw rolgordijn binnen no-time op afstand met onze SmartView App, bedien eenvoudig met 1 druk op de knop! Het elektrische rolgordijn bedien je met een afstandsbediening met maar liefst 14 kanalen. De verduisterende stof laat geen licht door en draagt bij aan een goede nachtrust. Hierdoor kun je de raamdecoratie bedienen vanuit elke ruimte in huis. Doordat de motor op batterijen werkt, heb je geen last van snoeren of kabels die in de weg liggen. Dit rolgordijn is al geconfigureerd en is dus super eenvoudig te installeren. Bovendien koordloos en extra kindveilig in vergelijking tot producten die gebruikelijke bedieningssystemen gebruiken.

Meer weten over dit product, maar heb je de voorkeur om de kwaliteit van ons product eerst in het echt te beproeven? Bestel dan direct een gratis kleurstaal en laat de kwaliteit voor zichzelf spreken! Wij maken jouw gekozen raamdecoratie vervolgens volledig op maat.


 • Volledig op maat gemaakt
 • 100% Polyester
 • Maximale breedte 2,400mm, Maximale hoogte 1,800mm
 • Minimale breedte 550mm, Minimale hoogte 250mm
 • Een luxe zachte stof met of een parelmoerachtige, energiebesparende voering die aan de achterzijde gelamineerd is, een lichtfilterende voering of een verduisterende voering
 • Overlocked edges to prevent fraying
 • Eenvoudig te monteren universele beugels geschikt voor plafond-, zij- en wandbevestigingen
 • Sterke roestvrije aluminium rolbuis
 • Precision sidewinder control with nickel operating chain located to your specification
 • Houd er rekening mee dat de werkelijke breedte van de stof ongeveer 35 mm smaller zal zijn dan de totale bestelde breedte, omdat we rekening houden met de beugels en het bedieningsmechanisme
 • Let op: Er is minstens 50 mm nodig om de rolgordijnen aan het plafond te bevestigen en 70 mm om het in de wand te bevestigen
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezie├źn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ├ę├ęn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezie├źn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezie├źn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren