085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
HomeRolgordijnenSmartView Elektrische RolgordijnenElektrisch Choices Mozaïek Marineblauw

Elektrisch Choices Mozaïek Marineblauw Rolgordijn

ÔéČ┬á92,80
2644

Over Elektrisch Choices Mozaïek Marineblauw

Het Elektrische rolgordijn in Choices Mozaïek Marineblauw is de intelligente oplossing om jouw interieur haast futuristisch innovatief te maken. Wij houden van de op eeuwenoude Marokkaanse kunst geïnspireerde uitstraling die perfect in jouw interieur zal staan. Kies voor innovatie, luxe en gemak in huis als nooit tevoren met deze beauty & brains!

Simpel te bedienen zonder concessies via de Smartview app, opstaan om kettingen te bedienen voor vervelende pottenkijkers is dus verleden tijd. Kies jij voor licht of ultieme privacy? Speel eenvoudig met deze balans, de (digitale) touwtjes zijn in jouw handen!

Benieuwd naar dit wunderkind van een product, maar weet je nog niet zeker in welke kleur? Kies dan ervoor om gratis kleurstalen te bestellen en beoordeel vanuit het comfort van jouw eigen huis. Wij van Tuiss maken vervolgens jouw raamdecoratie altijd op maat!


 • Volledig op maat gemaakt
 • 100% Polyester
 • Maximale breedte 2,400mm, Maximale hoogte 1,800mm
 • Minimale breedte 550mm, Minimale hoogte 250mm
 • Een luxe zachte stof met of een parelmoerachtige, energiebesparende voering die aan de achterzijde gelamineerd is, een lichtfilterende voering of een verduisterende voering
 • Overlocked edges to prevent fraying
 • Eenvoudig te monteren universele beugels geschikt voor plafond-, zij- en wandbevestigingen
 • Sterke roestvrije aluminium rolbuis
 • Precision sidewinder control with nickel operating chain located to your specification
 • Houd er rekening mee dat de werkelijke breedte van de stof ongeveer 35 mm smaller zal zijn dan de totale bestelde breedte, omdat we rekening houden met de beugels en het bedieningsmechanisme
 • Let op: Er is minstens 50 mm nodig om de rolgordijnen aan het plafond te bevestigen en 70 mm om het in de wand te bevestigen
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezie├źn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ├ę├ęn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezie├źn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezie├źn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren