085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00

Elektrisch Choices Cavendish Havermout Rolgordijn

 110,00
Voer je
mm
Voer je
mm
Selecteer manier van meten
Lees meer >
Selecteer de meetoptie
Lees meer >
Selecteer je voeringsoptie
Lees meer >
Verzonden in7-10 Werkdagen
Shipping Information icon
3565

Over Elektrisch Choices Cavendish Havermout

Wil je gaan voor optimaal gemak? Dan is de Elektrisch Choices Cavendish Havermout iets voor jou!

Gun jezelf gemak door het SmartView systeem! Download de gratis App en bedien jouw rolgordijn of rolgordijnen binnen enkele minuten!

De beige tint van het rolgordijn zorgt voor een natuurlijke en rustige uitstraling aan je kamer. Om deze reden staat de raamdecoratie goed in verschillende soorten interieur. De oplaadbare motor bevat geen bedrading en neemt alle moeite weg voor het regelen van het licht. Dit maakt de elektrische raamdecoratie gemakkelijk te installeren evenals te gebruiken.

Benieuwd naar de textuur van de stof? Bestel dan nu jouw gratis kleurstaal!

  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Polyester
  • Maximale breedte 2,400mm, Maximale hoogte 2,000mm
  • Minimale breedte 550mm, Minimale hoogte 500mm
  • Eenvoudig te monteren universele beugels geschikt voor plafond-, zij- en wandbevestigingen
  • Sterke roestvrije aluminium rolbuis
  • Houd er rekening mee dat de werkelijke breedte van de stof ongeveer 35 mm smaller zal zijn dan de totale bestelde breedte, omdat we rekening houden met de beugels en het bedieningsmechanisme
  • Let op: Er is minstens 50 mm nodig om de rolgordijnen aan het plafond te bevestigen en 70 mm om het in de wand te bevestigen
  • Afgewerkte zoom om rafelen te voorkomen
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieën. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van één jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieën zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieën. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren