085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00

Elektrisch Bijou Linnen Eendenei Vouwgordijn

ā‚¬Ā 93,60
679

Over Elektrisch Bijou Linnen Eendenei

Het Bijou Linnen Eendenei elektrische vouwgordijn heeft een prachtige groen/blauwe tint. Geef met deze raamdecoratie je interieur binnen no-time een eigentijdse upgrade!

Gun jezelf gemak door het SmartView systeem! Download de gratis SmartView App en bedien je vouwgordijn binnen enkele minuten!

Maak deze raamdecoratie eigen door het kiezen van de voeringsoptie! Wil je je ruimte volledig verduisteren? Kies dan een verduisterende voering. Tevens heeft de verduisterende voering een thermische werking. 2 vliegen in 1 klap! Plaats je deze raamdecoratie in de woonkamer? Kies dan een ongevoerd of lichtfilterend product.

Ouderwetse bediening niks voor jou? Probeer dan onze SmartView-upgrade om jouw nieuwe raamdecoratie tot een hoger niveau te tillen. Elektrisch en superhandig via de SmartView-app.

Twijfel je nog over de kleur? Vraag kosteloos een kleurstaal aan en vergelijk de tint thuis met je inrichting! Wij maken, bij bestelling, je raamdecoratie altijd op maat.

  • Volledig op maat gemaakt
  • 80% Polyester, 20% Linnen
  • Maximale breedte 2,400mm, Maximale hoogte 2,400mm
  • Minimale breedte 500mm, Minimale hoogte 500mm
  • Met ingestikte roedes voor perfecte vouwen
  • De optionele voering bestaat uit een witte/ecru kleurige stof
  • Je vouwgordijn zal in opgetrokken stand een pakkethoogte van 20 Ć  27cm hebben
  • De stof is bevestigd met klittenband waardoor het snel en gemakkelijk te verwijderen is voor reiniging
  • Let op: Er is minstens 45 mm nodig om vouwgordijnen in het kozijn te monteren
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieƫn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ƩƩn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieƫn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieƫn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren