085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00

Elektrisch Bijou Linnen Blush Roze Vouwgordijn

ÔéČ┬á117,00
680

Over Elektrisch Bijou Linnen Blush Roze

Ben jij op zoek naar een simpel, maar prachtig elektrisch vouwgordijn? Neem dan een kijkje bij de stof Bijou Linnen Blush Roze! Dit roze vouwgordijn geeft elke ruimte een verbluffende uitstraling! Tip: Deze raamdecoratie staat prachtig in een kinderkamer! 

Download de SmartView App & bedien je nieuwe vouwgordijn binnen enkele minuten! Maak sc├Ęnes en stel timers in. Zo bewegen de vouwgordijnen zelfs als je niet thuis bent!

Wij kunnen dit vouwgordijn voor je maken met een thermische verduistering of een lichtfilterende voering. Kies voor een isolerende werking als je energie wilt besparen. In de winter blijft je huis warm en in de zomer houd je de koele lucht binnen. Standaard wordt het zonder voering geleverd.

Heb je gehoord dat er voor dit product een slimme upgrade bestaat? Kies voor de SmartView-app en beheer jouw raamdecoratie met een druk op de knop, met de app of speciale afstandsbediening.

Ben jij benieuwd of deze kleur matcht met jouw inrichting? Bestel snel een gratis kleurstaal en vergelijk de stof thuis! Bij bestelling wordt je raamdecoratie altijd op maat gemaakt.

  • Volledig op maat gemaakt
  • 80% Polyester, 20% Linnen
  • Maximale breedte 2,400mm, Maximale hoogte 2,400mm
  • Minimale breedte 500mm, Minimale hoogte 500mm
  • Met ingestikte roedes voor perfecte vouwen
  • De optionele voering bestaat uit een witte/ecru kleurige stof
  • Je vouwgordijn zal in opgetrokken stand een pakkethoogte van 20 ├á 27cm hebben
  • De stof is bevestigd met klittenband waardoor het snel en gemakkelijk te verwijderen is voor reiniging
  • Let op: Er is minstens 45 mm nodig om vouwgordijnen in het kozijn te monteren
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezie├źn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ├ę├ęn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezie├źn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezie├źn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren