085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00

Elektrisch Avalon Wit Rolgordijn

ÔéČ┬á84,00
2318

Over Elektrisch Avalon Wit

Het Elektrisch Avalon Wit rolgordijn is een tijdloze en stijlvolle toevoeging aan je interieur, waardoor je ruimte een frisse en heldere uitstraling krijgt. Met zijn zuiver witte kleur past dit rolgordijn perfect in elke interieurstijl, of het nu modern of klassiek is.

Dankzij het lichtdoorlatende materiaal kun je genieten van een subtiele controle over het binnenvallende licht, terwijl je tegelijkertijd de nodige privacy behoudt. De geïntegreerde elektrische motor maakt het bedienen van dit rolgordijn moeiteloos via de SmartView app.

Bij Tuiss begrijpen we dat je de kleur graag in je eigen interieur wilt beoordelen. Daarom sturen we je kosteloos een kleurstaal toe, zodat je de tint kunt vergelijken en een weloverwogen beslissing kunt nemen. Onze raamdecoratie wordt volledig op maat gemaakt, zodat het perfect aansluit bij jouw wensen.

  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Polyester
  • Maximale breedte 2,400mm, Maximale hoogte 2,600mm
  • Minimale breedte 500mm, Minimale hoogte 400mm
  • Eenvoudig te monteren universele beugels geschikt voor plafond-, zij- en wandbevestigingen
  • Sterke roestvrije aluminium rolbuis
  • Houd er rekening mee dat de werkelijke breedte van de stof ongeveer 35 mm smaller zal zijn dan de totale bestelde breedte, omdat we rekening houden met de beugels en het bedieningsmechanisme
  • Let op: Er is minstens 50 mm nodig om de rolgordijnen aan het plafond te bevestigen en 70 mm om het in de wand te bevestigen
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezie├źn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ├ę├ęn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezie├źn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezie├źn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren