085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00

Elektrisch Avalon Smaragdgroen Rolgordijn

ā‚¬Ā 84,00
2348

Over Elektrisch Avalon Smaragdgroen

Creƫer een verfrissend en stijlvol interieur met het Elektrisch Avalon Smaragdgroen rolgordijn. Dit praktische rolgordijn is ontworpen met jouw gemak in gedachten en is perfect geschikt voor slaapkamers, badkamers en andere ruimtes.

Geniet van de subtiele controle van het binnenvallende licht en de privacy die dit gordijn biedt. Dankzij de geĆÆntegreerde batterij-aangedreven motor en onze handige SmartView app is dit rolgordijn niet alleen stijlvol, maar ook eenvoudig te bedienen. Met slechts een tikje op je smartphone kun je het gordijn moeiteloos omhoog of omlaag laten gaan. Ervaar het comfort en de functionaliteit van dit elektrische rolgordijn in jouw slimme woning.

Bij Tuiss begrijpen we dat je de kleur eerst thuis wilt bekijken. Wanneer je de kleurstaal aanvraagt sturen we je deze kosteloos op zodat jij de tint met je eigen interieur kunt vergelijken. De raamdecoratie wordt volledig op maat gemaakt.


  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Polyester
  • Maximale breedte 2,400mm, Maximale hoogte 2,600mm
  • Minimale breedte 500mm, Minimale hoogte 400mm
  • Eenvoudig te monteren universele beugels geschikt voor plafond-, zij- en wandbevestigingen
  • Sterke roestvrije aluminium rolbuis
  • Houd er rekening mee dat de werkelijke breedte van de stof ongeveer 35 mm smaller zal zijn dan de totale bestelde breedte, omdat we rekening houden met de beugels en het bedieningsmechanisme
  • Let op: Er is minstens 50 mm nodig om de rolgordijnen aan het plafond te bevestigen en 70 mm om het in de wand te bevestigen
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieƫn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ƩƩn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieƫn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieƫn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren