085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
HomeRolgordijnenSmartView Elektrische RolgordijnenElektrisch Avalon Pepermunt CrĆØme

Elektrisch Avalon Pepermunt CrĆØme Rolgordijn

ā‚¬Ā 84,00
2349

Over Elektrisch Avalon Pepermunt CrĆØme

Voeg een frisse en elegante touch toe aan je interieur met het Elektrisch Avalon Pepermunt CrĆØme rolgordijn. Deze groene tint brengt een serene en verfijnde sfeer in elke ruimte. Het rolgordijn is gemaakt van hoogwaardige lichtfilterende stof, waardoor je kunt genieten van een subtiele regeling van het invallende licht en de gewenste privacy.

De zachte crĆØme kleur voegt een vleugje rust en harmonie toe aan je ramen. Dankzij de geĆÆntegreerde batterij-aangedreven motor en onze gebruiksvriendelijke SmartView app is het bedienen van dit rolgordijn een moeiteloze ervaring. Met slechts een tik op je smartphone kun je het gordijn soepel omhoog en omlaag bewegen, precies zoals jij het wilt.

Voeg functionaliteit, stijl en een vleugje natuurlijke schoonheid toe aan je interieur met het Elektrisch Avalon Pepermunt CrĆØme rolgordijn.

Bij Tuiss begrijpen we dat kleurbeleving belangrijk is, daarom sturen we je graag kosteloos een kleurstaal toe, zodat je de tint kunt vergelijken met je eigen interieur. Onze raamdecoratie wordt volledig op maat gemaakt om perfect bij jouw wensen te passen.


  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Polyester
  • Maximale breedte 2,400mm, Maximale hoogte 2,600mm
  • Minimale breedte 500mm, Minimale hoogte 400mm
  • Eenvoudig te monteren universele beugels geschikt voor plafond-, zij- en wandbevestigingen
  • Sterke roestvrije aluminium rolbuis
  • Houd er rekening mee dat de werkelijke breedte van de stof ongeveer 35 mm smaller zal zijn dan de totale bestelde breedte, omdat we rekening houden met de beugels en het bedieningsmechanisme
  • Let op: Er is minstens 50 mm nodig om de rolgordijnen aan het plafond te bevestigen en 70 mm om het in de wand te bevestigen
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieƫn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ƩƩn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieƫn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieƫn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren