085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00

Elektrisch Avalon Olijfgroen Rolgordijn

ā‚¬Ā 84,00
2350

Over Elektrisch Avalon Olijfgroen

Breng een vleugje natuurlijke sereniteit in je interieur met het Elektrisch Avalon Olijfgroen rolgordijn. Deze lichtgroene tint straalt rust en ontspanning uit, waardoor je een kalme en verfrissende sfeer creƫert in elke ruimte. Het rolgordijn is gemaakt van hoogwaardige lichtfilterende stof, waardoor je kunt genieten van zachte lichtregeling en de gewenste privacy.

De elegante groene kleur voegt een vleugje frisheid en natuurlijkheid toe aan je ramen. Dankzij de geĆÆntegreerde batterij-aangedreven motor en onze gebruiksvriendelijke SmartView app is het bedienen van dit rolgordijn moeiteloos en intuĆÆtief. Met slechts een tik op je smartphone kun je het gordijn eenvoudig omhoog en omlaag laten bewegen, precies zoals jij het wilt. Voeg functionaliteit en stijl toe aan je interieur met het Elektrisch Avalon Olijfgroen Rolgordijn en creĆ«er een harmonieuze en serene ambiance in elke kamer.

Bij Tuiss begrijpen we dat je de kleur graag in je eigen interieur wilt ervaren. Daarom sturen we je kosteloos een kleurstaal, zodat je de tint kunt vergelijken en de juiste keuze kunt maken. Onze raamdecoratie wordt volledig op maat gemaakt, zodat het perfect past bij jouw persoonlijke wensen en stijl.

  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Polyester
  • Maximale breedte 2,400mm, Maximale hoogte 2,600mm
  • Minimale breedte 500mm, Minimale hoogte 400mm
  • Eenvoudig te monteren universele beugels geschikt voor plafond-, zij- en wandbevestigingen
  • Sterke roestvrije aluminium rolbuis
  • Houd er rekening mee dat de werkelijke breedte van de stof ongeveer 35 mm smaller zal zijn dan de totale bestelde breedte, omdat we rekening houden met de beugels en het bedieningsmechanisme
  • Let op: Er is minstens 50 mm nodig om de rolgordijnen aan het plafond te bevestigen en 70 mm om het in de wand te bevestigen
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieƫn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ƩƩn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieƫn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieƫn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren