085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00

Elektrisch Avalon Magenta Rolgordijn

ÔéČ┬á84,00
2372

Over Elektrisch Avalon Magenta

Maak een statement in je interieur met het Elektrisch Avalon Magenta rolgordijn. Deze opvallende tint van paarsig roze voegt een vleugje luxe en verfijning toe aan elke ruimte.

Het rolgordijn is gemaakt van hoogwaardige lichtfilterende stof die niet alleen eenvoudig schoon te maken is, maar ook zorgt voor zachte lichtregeling en de benodigde privacy. De volle magenta kleur brengt een levendige energie in je kamer.

Dankzij de geïntegreerde batterij-aangedreven motor en onze intuïtieve SmartView app, is het bedienen van dit rolgordijn een fluitje van een cent. Met slechts een tik op je smartphone kun je het gordijn moeiteloos omhoog en omlaag laten gaan, precies zoals jij het wilt. Voeg een vleugje kleur en stijl toe aan je interieur met het Elektrisch Avalon Magenta rolgordijn en geniet van de perfecte combinatie van functionaliteit en esthetiek.

Bij Tuiss begrijpen we dat je de kleur eerst thuis wilt bekijken. Wanneer je een kleurstaal aanvraagt sturen we je deze kosteloos op zodat jij de tint met je eigen interieur kunt vergelijken. De raamdecoratie wordt volledig op maat gemaakt.


  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Polyester
  • Maximale breedte 2,400mm, Maximale hoogte 2,600mm
  • Minimale breedte 500mm, Minimale hoogte 400mm
  • Eenvoudig te monteren universele beugels geschikt voor plafond-, zij- en wandbevestigingen
  • Sterke roestvrije aluminium rolbuis
  • Houd er rekening mee dat de werkelijke breedte van de stof ongeveer 35 mm smaller zal zijn dan de totale bestelde breedte, omdat we rekening houden met de beugels en het bedieningsmechanisme
  • Let op: Er is minstens 50 mm nodig om de rolgordijnen aan het plafond te bevestigen en 70 mm om het in de wand te bevestigen
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezie├źn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ├ę├ęn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezie├źn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezie├źn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren