085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00

Elektrisch Avalon Klassiek Linnen Rolgordijn

ā‚¬Ā 84,00
2342

Over Elektrisch Avalon Klassiek Linnen

Met het Elektrisch Avalon Klassiek Linnen rolgordijn breng je een vleugje natuurlijke warmte en tijdloze schoonheid in je interieur. De lichte tinten van dit gordijn, geĆÆnspireerd op woestijnlandschappen en natuurlijke neutrale kleuren, voegen een prachtige warmte toe aan je ruimte.

Dit rolgordijn is gemaakt van ons lichtfilterende materiaal, waardoor je kunt genieten van privacy en subtiele controle over het binnenvallende licht. De neutrale kleur van het rolgordijn zorgt ervoor dat het prachtig samengaat met andere natuurlijke elementen en kleuren in je interieur.

Met ons geĆÆntegreerde SmartView-systeem, inclusief de batterij-aangedreven motor en bijbehorende app, kun je moeiteloos het gordijn omhoog en omlaag laten gaan, elke dag weer. Geniet van het gemak en de functionaliteit van dit elektrische rolgordijn, terwijl het een tijdloze charme toevoegt aan je interieur.


  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Polyester
  • Maximale breedte 2,400mm, Maximale hoogte 2,600mm
  • Minimale breedte 500mm, Minimale hoogte 400mm
  • Eenvoudig te monteren universele beugels geschikt voor plafond-, zij- en wandbevestigingen
  • Sterke roestvrije aluminium rolbuis
  • Houd er rekening mee dat de werkelijke breedte van de stof ongeveer 35 mm smaller zal zijn dan de totale bestelde breedte, omdat we rekening houden met de beugels en het bedieningsmechanisme
  • Let op: Er is minstens 50 mm nodig om de rolgordijnen aan het plafond te bevestigen en 70 mm om het in de wand te bevestigen
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieƫn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ƩƩn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieƫn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieƫn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren