085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00

Elektrisch Avalon Devon CrĆØme Rolgordijn

ā‚¬Ā 84,00
2313

Over Elektrisch Avalon Devon CrĆØme

Het Elektrisch Avalon Devon CrĆØme rolgordijn is speciaal ontworpen met jouw gebruiksgemak in gedachten. Dit praktische rolgordijn is gemaakt van een gemakkelijk schoon te maken lichtfilterende stof en heeft een zachte, crĆØme kleur die een vleugje elegantie aan je interieur toevoegt.

Met dit rolgordijn geniet je van een subtiele controle van het binnenvallende licht en voldoende privacy in elke ruimte. Met de geĆÆntegreerde batterij-aangedreven motor en onze handige SmartView app is het bedienen van dit rolgordijn een fluitje van een cent. Met slechts een tikje op je smartphone kun je het rolgordijn moeiteloos omhoog of omlaag laten gaan, precies zoals jij het wilt. 

Bij Tuiss begrijpen we dat je de kleur eerst in je eigen interieur wilt zien. Daarom sturen we je graag kosteloos een kleurstaal, zodat je de tint kunt vergelijken en de perfecte raamdecoratie op maat kunt laten maken.

  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Polyester
  • Maximale breedte 2,400mm, Maximale hoogte 2,600mm
  • Minimale breedte 500mm, Minimale hoogte 400mm
  • Eenvoudig te monteren universele beugels geschikt voor plafond-, zij- en wandbevestigingen
  • Sterke roestvrije aluminium rolbuis
  • Houd er rekening mee dat de werkelijke breedte van de stof ongeveer 35 mm smaller zal zijn dan de totale bestelde breedte, omdat we rekening houden met de beugels en het bedieningsmechanisme
  • Let op: Er is minstens 50 mm nodig om de rolgordijnen aan het plafond te bevestigen en 70 mm om het in de wand te bevestigen
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieƫn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ƩƩn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieƫn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieƫn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren