085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00

Elektrisch Avalon Cinnabar Rolgordijn

ÔéČ┬á84,00
2345

Over Elektrisch Avalon Cinnabar

Voeg een vleugje warmte en levendigheid toe aan je ruimte met het Elektrisch Avalon Cinnabar rolgordijn van Tuiss. Dit gedurfde en levendige rolgordijn heeft een pittige, verbrande oranje kleur die doet denken aan de trends uit het midden van de vorige eeuw en herfsttinten.

Gemaakt van lichtfilterend materiaal, past dit rolgordijn moeiteloos in slaapkamers, keukens en biedt het zowel functionaliteit als privacy.

Met de geïntegreerde elektrische motor en de gebruiksvriendelijke SmartView app is het bedienen van dit rolgordijn een fluitje van een cent. Installeer het eenvoudig en geniet van moeiteloos omhoog en omlaag bewegen, allemaal vanuit het comfort van je bed.

Bij Tuiss begrijpen we dat je de kleur graag in je eigen interieur wilt beoordelen. Daarom sturen we je kosteloos een kleurstaal toe, zodat je de tint kunt vergelijken en een weloverwogen beslissing kunt nemen. Onze raamdecoratie wordt volledig op maat gemaakt, zodat het perfect aansluit bij jouw wensen.


  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Polyester
  • Maximale breedte 2,400mm, Maximale hoogte 2,600mm
  • Minimale breedte 500mm, Minimale hoogte 400mm
  • Eenvoudig te monteren universele beugels geschikt voor plafond-, zij- en wandbevestigingen
  • Sterke roestvrije aluminium rolbuis
  • Houd er rekening mee dat de werkelijke breedte van de stof ongeveer 35 mm smaller zal zijn dan de totale bestelde breedte, omdat we rekening houden met de beugels en het bedieningsmechanisme
  • Let op: Er is minstens 50 mm nodig om de rolgordijnen aan het plafond te bevestigen en 70 mm om het in de wand te bevestigen
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezie├źn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ├ę├ęn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezie├źn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezie├źn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren