085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00

Elektrisch Avalon Bessen Rolgordijn

ÔéČ┬á84,00
2352

Over Elektrisch Avalon Bessen

Het Elektrisch Avalon Bessen rolgordijn biedt jouw ruimte een levendige en kleurrijke upgrade met zijn rijke paarse tint die het hele jaar door inzetbaar is.

Dit effen rolgordijn is gemaakt van duurzaam lichtfilterend materiaal en biedt privacy voor degenen die ultieme controle over het licht in hun ruimte willen hebben.

Plaats het gordijn naast stralend wit, donkere muren of herfsttinten en geniet van deze koninklijke kleur. Vergeet niet dat je met de Elektrische collectie moeiteloos gebruik kunt maken van onze SmartView-app, waarmee je het rolgordijn met een simpele tik kunt bedienen!

Wil je meer te weten komen of het product eerst in het echt ervaren voordat je kiest? Bestel direct een gratis kleurstaal. Jouw gekozen raamdecoratie maken wij vervolgens altijd naar wens op maat!


  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Polyester
  • Maximale breedte 2,400mm, Maximale hoogte 2,600mm
  • Minimale breedte 500mm, Minimale hoogte 400mm
  • Eenvoudig te monteren universele beugels geschikt voor plafond-, zij- en wandbevestigingen
  • Sterke roestvrije aluminium rolbuis
  • Houd er rekening mee dat de werkelijke breedte van de stof ongeveer 35 mm smaller zal zijn dan de totale bestelde breedte, omdat we rekening houden met de beugels en het bedieningsmechanisme
  • Let op: Er is minstens 50 mm nodig om de rolgordijnen aan het plafond te bevestigen en 70 mm om het in de wand te bevestigen
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezie├źn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ├ę├ęn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezie├źn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezie├źn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren