3 jaar garantie
Gratis Kleurstalen & Snel Thuis
Tot 70% Voordeliger

Contacteer Ons


We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:00.

Als je in Nederland bent, kan je ons bereiken op: 085 001 27 31

Als je in België bent, kan je ons bereiken op: 078 07 72 90

Of stuur ons een e-mail op: support@tuiss.nl

is nu

Eenvoudige Website, Betere Producten, Lagere Prijzen & Snellere Levering. Dezelfde Service & Garantie!


vanaf €15.95

Duolight Thermische Plisségordijnen

Duolight plisségordijnen zijn een prachtige manier om het licht in je huis te laten binnenstromen zonder dat je last hebt van de schittering van de zon. Slim en eigentijds bieden ze ook thermische eigenschappen die je huis koel houden in de zomer en warm in de winter. Ze worden ook opgetrokken tot een kleine, nette stapel, zodat je nog meer van het uitzicht naar buiten kunt genieten.

vanaf €18.75

Duoshade Energiebesparende Plisségordijnen

Het meest energiezuinige rolgordijn dat je kunt kopen, het Duoshade plisségordijn isoleert je huis het hele jaar door en verlaagt je energierekening drastisch. De aluminium gevoerde zakken met honingraatstructuur houden de kamers warm in de winter en koel in de zomer. Bovendien zijn ze ook nog eens verduisterend en waterbestendig, waardoor ze even praktisch als mooi zijn.

vanaf €22.15

Duolight Koordloze Thermische Plisségordijnen

Koordloze DuoLight plisségordijnen hebben dezelfde geweldige eigenschappen als een DuoLight plisségordijnen, maar dan zonder de koorden! Ze zullen je huis isoleren, het licht zachtjes laten doordringen en zijn voorzien van een eenvoudig liftmechanisme, zodat je je plisségordijn in een oogwenk omhoog en omlaag kunt bewegen. Plus, zonder de koorden zijn ze zeer kindveilig.

vanaf €24.85

Duoshade Koordloze Energiebesparende Plisségordijnen

Onze koordloze DuoShade plisségordijnen houden het licht buiten, verminderen het lawaai en reflecteren de warmte, waardoor je het hele jaar door een goede isolatie en volledig comfort krijgt. Ze zijn ook koordloos, waardoor ze gemakkelijk op te tillen zijn en volkomen veilig voor kinderen. Perfect voor de slaapkamer van je kleintje.

vanaf €18.75

Duolight & Duoshade Top Down/Bottom Up Plisségordijnen

Zo praktisch als ze mooi zijn. Deze collectie van top down/bodem up plisségordijnen heeft een vrijhangend systeem dat je de raamdecoratie op maat biedt zoals je het nodig hebt. Voeg daar kleine thermische zakken aan toe om de warmte op te vangen en je hebt het hele jaar door privacy, bescherming en een hoop comfort. Oh en ze zijn ook stijlvol!

Duo Plisségordijnen

Onze collectie prachtige duo plisségordijnen is voorzien van onze eigen Duolight- en Duoshade-opties. Stijlvol en elegant, elk plisségordijn kan tot een nette stapel worden opgetrokken om je een prachtig uitzicht op de buitenwereld te geven. In gesloten toestand verduistert het Duolight rolgordijn je huis en laat het zacht gefilterde licht door, terwijl de speciale, honingraatvormige zakken op het Duoshade rolgordijn de zon tegenhouden en je huis effectief isoleren.

Verkrijgbaar in een reeks eigentijdse, neutrale kleuren, elk plisségordijn kan gemakkelijk op en neer gehesen worden, is volkomen veilig en kindvriendelijk en ziet er te allen tijde netjes en verfijnd uit. Beide plisségordijnen hebben thermische eigenschappen die je energierekening drastisch verlagen met de Duoshade collectie die nog meer warmte biedt dankzij de discrete, aluminium coating aan de binnenkant.