We blijven online en zijn open voor bestellingen. Lees meer over hoe we reageren op COVID-19

Chat

 5 Jaar Garantie
Gratis Kleurstalen & Snel Thuis
Tot 70% Voordeliger

Contacteer Ons


We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:00.

Als je in Nederland bent, kan je ons bereiken op: 085 001 27 31

Als je in België bent, kan je ons bereiken op: 078 07 72 90

Of stuur ons een e-mail op: support@tuiss.nl


vanaf €18.75

Duolight & Duoshade Top Down/Bottom Up Plisségordijnen

Zo praktisch als ze mooi zijn. Deze collectie van top down/bottom up plisségordijnen heeft een vrijhangend systeem dat je de raamdecoratie op maat biedt zoals je het nodig hebt. Voeg daar kleine thermische zakken aan toe om de warmte op te vangen en je hebt het hele jaar door privacy, bescherming en een hoop comfort. Oh en ze zijn ook stijlvol!

vanaf €15.95

Duolight Thermische Plisségordijnen

Duolight plisségordijnen zijn een prachtige manier om het licht in je huis te laten binnenstromen zonder dat je last hebt van de schittering van de zon. Slim en eigentijds bieden ze ook thermische eigenschappen die je huis koel houden in de zomer en warm in de winter. Ze worden ook opgetrokken tot een kleine, nette stapel, zodat je nog meer van het uitzicht naar buiten kunt genieten.

vanaf €18.75

Duoshade Energiebesparende Plisségordijnen

Het meest energiezuinige rolgordijn dat je kunt kopen, het Duoshade plisségordijn isoleert je huis het hele jaar door en verlaagt je energierekening drastisch. De aluminium gevoerde zakken met honingraatstructuur houden de kamers warm in de winter en koel in de zomer. Bovendien zijn ze ook nog eens verduisterend en waterbestendig, waardoor ze even praktisch als mooi zijn.

vanaf €15.95

Duolight Koordloze Thermische Plisségordijnen

Koordloze DuoLight plisségordijnen hebben dezelfde geweldige eigenschappen als een DuoLight plisségordijnen, maar dan zonder de koorden! Ze zullen je huis isoleren, het licht zachtjes laten doordringen en zijn voorzien van een eenvoudig liftmechanisme, zodat je je plisségordijn in een oogwenk omhoog en omlaag kunt bewegen. Plus, zonder de koorden zijn ze zeer kindveilig.

vanaf €24.85

Duoshade Koordloze Energiebesparende Plisségordijnen

Onze koordloze DuoShade plisségordijnen houden het licht buiten, verminderen het lawaai en reflecteren de warmte, waardoor je het hele jaar door een goede isolatie en volledig comfort krijgt. Ze zijn ook koordloos, waardoor ze gemakkelijk op te tillen zijn en volkomen veilig voor kinderen. Perfect voor de slaapkamer van je kleintje.

vanaf €25.75

Nacht & Dag Duo Plisségordijnen

Stijl en functie komen perfect samen in het Nacht en Dag Duo Plisségordijn. De bovenste helft is lichtfilterend voor perfecte privacy en lichtbeheersing. Het onderste deel is verduisterend en zeer energiezuinig. Met het eenvoudige bedieningssysteem kan je elk moment eenvoudig schakelen tussen veel licht, weinig licht of volledige verduistering. Twee stoffen, twee functies, één prachtig plisségordijn.

Duo Plisségordijnen

Onze collectie prachtige duo plisségordijnen is voorzien van onze eigen Duolight- en Duoshade-opties. Stijlvol en elegant, elk plisségordijn kan tot een nette stapel worden opgetrokken om je een prachtig uitzicht op de buitenwereld te geven. In gesloten toestand verduistert het Duolight rolgordijn je huis en laat het zacht gefilterde licht door, terwijl de speciale, honingraatvormige zakken op het Duoshade rolgordijn de zon tegenhouden en je huis effectief isoleren.

Verkrijgbaar in een reeks eigentijdse, neutrale kleuren, elk plisségordijn kan gemakkelijk op en neer gehesen worden, is volkomen veilig en kindvriendelijk en ziet er te allen tijde netjes en verfijnd uit. Beide plisségordijnen hebben thermische eigenschappen die je energierekening drastisch verlagen met de Duoshade collectie die nog meer warmte biedt dankzij de discrete, aluminium coating aan de binnenkant.


5 Star

Jaloezie?n

Fijne en duidelijke site, fijn bedrijf om zaken mee te doen.

4 Star

Vouwgordijnen

Alles in orde

5 Star

Vouwgordijnen

Goede service, snelle levering

4 Star

Rolgordijnen

Prima. Overzichtelijke site makkelijk alles invoeren duidelijk. Geen gedoe met leveringen waren zelfs eerder als verwacht....

5 Star

jalouzie

dik tevreden ????

5 Star

50mm jaloezie

Perfect

4 Star

vouwgordijn

We hebben een vouwgordijn helemaal naar onze zin. Er is duidelijk uitgelegd hoe we de maat moesten nemen. En we zijn er blij...

5 Star

Houten lammellen

Snelle levering en goede kwaliteit en op maat

5 Star

Tuiss vouwgordijen

Top, mooie gordijnen, perfect op maat, goede kwaliteit

5 Star

Lamellen

Goede service. Snel geleverd alles goed op maat. En reserve onderdelen erbij.

5 Star

Jaloezieen

Fijne prijzen, snelle levering

5 Star

Witte Houten jaloezieen

Echt geweldige service, ook telefonisch. Product is top kwaliteit en super simpel op te hangen. Geweldige prijs, nergens...