Contact
Maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur
Mandje
5 Jaar Garantie
Gratis Kleurstalen & Snel Thuis
Tot 70% Voordeliger

Contacteer Ons


We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:00.

Als je in Nederland bent, kan je ons bereiken op: 085 001 27 31

Als je in België bent, kan je ons bereiken op: 078 07 72 90

Of stuur ons een e-mail op: support@tuiss.nl

Top Down Bottom Up Thermische Raamdecoratie

vanaf €18.75

Zo praktisch als ze mooi zijn. Deze collectie van Top Down Bottom Up plisségordijnen heeft een vrijhangend systeem dat je zoveel privacy geeft... als je nodig wilt. Door de thermische zakken heb je het hele jaar door de perfecte termperatuur. Kies DuoLight voor lichtfiltering en DuoShade voor verduistering.

Thermische Raamdecoratie voor Draaikiepramen

vanaf €25.55

Plisségordijnen voor draaikiepramen zijn schroefloos en te bedienen met een een handgreep. Zeer kindvriendelijk! Door de honingraadstructuur... zijn ze ook energiebesparend. Deze draaikiep modellen zijn ingespannen in het raam en je kantelt ze gewoon mee bij het openen of kiepen van het raam.

DuoShade Thermische Raamdecoratie

vanaf €15.25

De energiezuinigste raambekleding die er bestaat! DuoShade plisségordijn isoleert je huis en verlaagt je energierekening drastisch. De aluminium... gevoerde zakken met honingraatstructuur houden je huis warm in de winter en koel in de zomer. Bovendien zijn ze ook nog eens verduisterend en waterbestendig.

DuoShade Koordloze Thermische Raamdecoratie

vanaf €22.15

Onze koordloze DuoShade plisségordijnen houden het licht buiten, verminderen het lawaai en reflecteren de warmte. Zo heb je het hele jaar door... een goede isolatie en comfort. Ze zijn koordloos, waardoor ze gemakkelijk op te tillen zijn en volkomen veilig voor kinderen. Perfect voor de slaapkamer van je kleintje.

DuoLight Thermische Raamdecoratie

vanaf €15.95

DuoLight plisségordijnen zijn een fijne manier om het licht in je huis te laten zonder last te hebben van de schittering van de zon. Slim en... eigentijds bieden ze ook thermische eigenschappen. Ze worden opgetrokken tot een kleine, nette stapel, zodat je optimaal van het uitzicht naar buiten kunt genieten. Kortom, je ruimte stijlvol inrichten, maar toch energie besparen!

DuoLight Koordloze Thermische Raamdecoratie

vanaf €22.15

Koordloze DuoLight plisségordijnen hebben dezelfde eigenschappen als onze DuoLight plisségordijnen maar dan zonder de koorden! Ze zullen je huis... isoleren, het licht zachtjes laten doordringen en zijn zeer gemakkelijk om hoog of omlaag te bewegen. Plus, zonder de koorden zijn ze zeer kindveilig.

Nacht & Dag Thermische Raamdecoratie

vanaf €25.75

Stijl en functie komen samen in het Nacht en Dag Duo Plisségordijn. De bovenste helft is lichtfilterend voor privacy en lichtbeheersing. Het... onderste deel is verduisterend en zeer energiezuinig. Schakel tussen veel licht, weinig licht of volledige verduistering. Twee stoffen, twee functies, één prachtig plisségordijn.

Duo Plisségordijnen

Onze collectie prachtige Duo Plisségordijnen bestaat uit onze eigen DuoLight en DuoShade opties. De stijlvolle en elegante plisségordijnen kunnen tot een nette kleine stapel worden opgetrokken. In gesloten toestand geeft het DuoLight plisségordijn je privacy en laat het zacht gefilterd licht door, terwijl de speciale, honingraatvormige zakken van het DuoShade plisségordijn zon volledig tegenhouden en je huis effectief isoleren.

Verkrijgbaar in een reeks eigentijdse en neutrale kleuren. Elk plisségordijn kan gemakkelijk op en neer gewogen worden, is volkomen veilig en kindvriendelijk en ziet er te allen tijde strak en verfijnd uit. Zowel de DuoLight als de DuoShade plisségordijnen hebben thermische eigenschappen die je energierekening drastisch verlaagt. De DuoShade collectie is een zelfs nog duurzamere keuze en biedt meer warmte dankzij de discrete, aluminium coating aan de binnenkant.


Duizenden tevreden klanten
5 Star

raamdecoratie

Prima kwaliteit raam decoratie, zeer schappelijke prijs ,op maat gemaakt, door ons snel opgehangen.

4 Star

Horizontale lamellen

Eenvoudig te bestellen - correcte levering

5 Star

Lamellen

Prima service

5 Star

Lamellen

Duidelijke website, snelle en correcte levering. Perfict op maat gemaakt.

5 Star

Houten Jaloezie

Goede kwaliteit en snelle levering

5 Star

Velux rolgordijn

Snelle levering

4 Star

Verduisteringsgordijn dakraam

Goede en snelle trandactie

5 Star

diversen binnen zonwering.

In een woord: GOED

5 Star

Houten jalozien

Prima geleverd wat er moest komen/besteld en dan ook nog met afwerk strippen. Dit niet verwacht toch gekregen. Dat is een dikke prima

5 Star

Houten luxaflex

Snelle, complete levering! Zeer scherp geprijsd ??

4 Star

Jaloezieen

Goed tijdige levering kwaliteit goed

Vtwonen Logo
&C Logo
Marie Claire Logo
Elsevier Weekblad Logo
pijl omhoog icoon TERUG NAAR BOVEN