Contact
Maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur
Mandje
5 Jaar Garantie
Gratis Kleurstalen & Snel Thuis
Tot 70% Voordeliger

Contacteer Ons


We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:00.

Als je in Nederland bent, kan je ons bereiken op: 085 001 27 31

Als je in België bent, kan je ons bereiken op: 078 07 72 90

Of stuur ons een e-mail op: support@tuiss.nl

Top Down Bottom Up Plisségordijnen

vanaf €17.86

Zo praktisch als ze mooi zijn. Deze collectie van Top Down Bottom Up plisségordijnen heeft een vrijhangend systeem dat je zoveel privacy geeft... als je nodig wilt. Door de thermische zakken heb je het hele jaar door de perfecte termperatuur. Kies DuoLight voor lichtfiltering en DuoShade voor verduistering.

Plisségordijnen voor Draaikiepramen

vanaf €25.55

Plisségordijnen voor draaikiepramen zijn schroefloos en te bedienen met een een handgreep. Zeer kindvriendelijk! Door de honingraadstructuur... zijn ze ook energiebesparend. Deze draaikiep modellen zijn ingespannen in het raam en je kantelt ze gewoon mee bij het openen of kiepen van het raam.

DuoShade Verduisterende Plisségordijnen

vanaf €14.83

De energiezuinigste raambekleding die er bestaat! DuoShade plisségordijn isoleert je huis en verlaagt je energierekening drastisch. De aluminium... gevoerde zakken met honingraatstructuur houden je huis warm in de winter en koel in de zomer. Bovendien zijn ze ook nog eens verduisterend en waterbestendig.

DuoShade Koordloze Verduisterende Plisségordijnen

vanaf €22.15

Onze koordloze DuoShade plisségordijnen houden het licht buiten, verminderen het lawaai en reflecteren de warmte. Zo heb je het hele jaar door... een goede isolatie en comfort. Ze zijn koordloos, waardoor ze gemakkelijk op te tillen zijn en volkomen veilig voor kinderen. Perfect voor de slaapkamer van je kleintje.

DuoLight Lichtfilterende Plisségordijnen

vanaf €15.95

DuoLight plisségordijnen zijn een fijne manier om het licht in je huis te laten zonder last te hebben van de schittering van de zon. Slim en... eigentijds bieden ze ook thermische eigenschappen. Ze worden opgetrokken tot een kleine, nette stapel, zodat je optimaal van het uitzicht naar buiten kunt genieten.

DuoLight Koordloze Lichtfilterende Plisségordijnen

vanaf €15.95

Koordloze DuoLight plisségordijnen hebben dezelfde eigenschappen als onze DuoLight plisségordijnen maar dan zonder de koorden! Ze zullen je huis... isoleren, het licht zachtjes laten doordringen en zijn zeer gemakkelijk om hoog of omlaag te bewegen. Plus, zonder de koorden zijn ze zeer kindveilig.

Nacht & Dag Duo Plisségordijnen

vanaf €25.75

Stijl en functie komen samen in het Nacht en Dag Duo Plisségordijn. De bovenste helft is lichtfilterend voor privacy en lichtbeheersing. Het... onderste deel is verduisterend en zeer energiezuinig. Schakel tussen veel licht, weinig licht of volledige verduistering. Twee stoffen, twee functies, één prachtig plisségordijn.

Duo Plisségordijnen

Onze collectie prachtige Duo Plisségordijnen bestaat uit onze eigen DuoLight en DuoShade opties. De stijlvolle en elegante plisségordijnen kunnen tot een nette kleine stapel worden opgetrokken. In gesloten toestand geeft het DuoLight plisségordijn je privacy en laat het zacht gefilterd licht door, terwijl de speciale, honingraatvormige zakken van het DuoShade plisségordijn zon volledig tegenhouden en je huis effectief isoleren.

Verkrijgbaar in een reeks eigentijdse en neutrale kleuren. Elk plisségordijn kan gemakkelijk op en neer gewogen worden, is volkomen veilig en kindvriendelijk en ziet er te allen tijde strak en verfijnd uit. Zowel de DuoLight als de DuoShade plisségordijnen hebben thermische eigenschappen die je energierekening drastisch verlaagt. De DuoShade collectie is een zelfs nog duurzamere keuze en biedt meer warmte dankzij de discrete, aluminium coating aan de binnenkant.


Duizenden tevreden klanten
4 Star

Jaloezieen

Goed tijdige levering kwaliteit goed

5 Star

Twee rolgordijnen.

Alleen maar positief. Goed en goedkoop.

5 Star

Verticale jaloezieen

Zeer correcte levering en opvolging van de goederen

5 Star

Jaloezieen

Goede service, snelle levering, duidelijke website, prijs/kwaliteit gemiddeld.

5 Star

4 rolgordijnen

prima product, perfect op maat, goede levering

5 Star

Witte jaloezieen

goed !!

5 Star

Jaloezie?n

Fijne en duidelijke site, fijn bedrijf om zaken mee te doen.

4 Star

Vouwgordijnen

Alles in orde

5 Star

Vouwgordijnen

Goede service, snelle levering

4 Star

Rolgordijnen

Prima. Overzichtelijke site makkelijk alles invoeren duidelijk. Geen gedoe met leveringen waren zelfs eerder als verwacht....

5 Star

jalouzie

dik tevreden ????

Vtwonen Logo
&C Logo
Marie Claire Logo
Elsevier Weekblad Logo
pijl omhoog icoon TERUG NAAR BOVEN