085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
clarissa

Dill Teal Standaard Gordijnen

 27,00
Kies je gordijn opties
Lees meer >
Voer je
mm
Voer je
mm
Selecteer je voeringsoptie
Lees meer >
Verzonden in7-10 Werkdagen
Shipping Information icon
5438

Over Dill Teal

Deze mooie Dill Teal ringgordijnen en plooigordijnen met een enkele of dubbele plooi zijn onderdeel van onze Clarissa Hulse collectie. Ontwerpster Clarissa Hulse laat zich inspireren door haar verre reizen en door haar natuurfotografie.

Deze subtiele witte silhouetten van dille steken prachtig af tegen de blauwgroene ombre gordijnstof. Zou dit niet prachtig staan in de woonkamer, eetkeuken of de slaapkamer? We voorzien het gordijn optioneel van een lichtfilterende of verduisterende voering. Standaard wordt het ongevoerd geleverd.

Bestel gerust een gratis kleurstaal van deze verrassende groen met blauwe gordijnstof!

  • Volledig op maat gemaakt
  • 80% Polyester, 20% linnen
  • Maximale breedte 5,000mm, Maximale hoogte 3,500mm
  • Minimale breedte 700mm, Minimale hoogte 700mm
  • Enkel geldig voor Wave producten: Rails / roede inbegrepen
  • Gordijnen worden standaard geleverd in twee delen van gelijke grootte.
  • De optionele voering bestaat uit een witte/ecru kleurige stof
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieën. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van één jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieën zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieën. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren