085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
clarissa

Dill Oceaan Rolgordijn

ā‚¬Ā 28,00
3657

Over Dill Oceaan

Prachtige dille silhouetten tegen een oceaanblauwe ombrƩ achtergrond maken dit Clarissa Hulse rolgordijn ontwerp uniek. Clarisse haalde haar inspiratie uit zomers in de Britse natuur en met deze raambekleding haal jij een stukje Britse natuur in huis. Het patroon is gedrukt op de zachtste stof en het soepele rolgordijn systeem maakt de raamdecoratie makkelijk te bedienen.

Kies uit verschillende voeringen zodat het rolgordijn helemaal aansluit bij jouw wensen met betrekking tot privacy en lichtfiltering. Niet zo'n fan van ouderwetse bedieningssystemen? Ga dan voor onze SmartView-upgrade en til jouw nieuwe raamdecoratie naar een hoger niveau. Geniet van het gemak van elektronische bediening via de SmartView-app, zonder koorden of kettingen.

Bij Tuiss begrijpen we dat je de stof eerst in het echt wilt bekijken. Daarom bieden wij je de mogelijkheid om gratis een kleurstaal de bestellen; zodat je deze eerst thuis in je eigen interieur kunt bekijken. Vervolgens wordt bij Tuiss jouw favoriete raamdecoratie volledig op maat gemaakt.

  • Volledig op maat gemaakt
  • 80% Polyester 20% Linnen
  • Maximale breedte 2,400mm, Maximale hoogte 2,400mm
  • Minimale breedte 300mm, Minimale hoogte 300mm
  • Eenvoudig te monteren universele beugels geschikt voor plafond-, zij- en wandbevestigingen
  • Precision sidewinder control with nickel operating chain located to your specification
  • Houd er rekening mee dat de werkelijke breedte van de stof ongeveer 35 mm smaller zal zijn dan de totale bestelde breedte, omdat we rekening houden met de beugels en het bedieningsmechanisme
  • Let op: Er is minstens 50 mm nodig om de rolgordijnen aan het plafond te bevestigen en 70 mm om het in de wand te bevestigen
  • Afgewerkte zoom om rafelen te voorkomen
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieƫn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ƩƩn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieƫn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieƫn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren