085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
HomeVouwgordijnenClick2Fit Vouwgordijnen Zonder BorenClick2Fit Paleo Linnen Vintage CrĆØme

Click2Fit Paleo Linnen Vintage CrĆØme Vouwgordijn

ā‚¬Ā 37,00
494

Over Click2Fit Paleo Linnen Vintage CrĆØme

Ontdek het Click2fit Paleo Linnen Vintage CrĆØme vouwgordijn, een tijdloos en elegant stuk voor jouw interieur. Met zijn zachte crĆØme kleur voegt dit vouwgordijn een vleugje rust en warmte toe aan elke ruimte, en creĆ«ert het een sfeer van comfort en knusheid. Dit vouwgordijn is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een genot om te installeren.

Dankzij het innovatieve Click2fit-systeem is montage kinderspel, zonder frustratie. Een perfecte combinatie van praktisch en stijlvol. De hoogwaardige polyester stof is vochtbestendig en gemakkelijk te reinigen, waardoor dit vouwgordijn een uitstekende keuze is voor vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens.

Bovendien kun je kosteloos een kleurstaal aanvragen om de crĆØme kleur zelf te beoordelen voordat je bestelt. Kies voor de perfecte balans tussen functionaliteit en schoonheid met het Click2fit Paleo Linnen Vintage CrĆØme vouwgordijn, dat bij iedere bestelling op maat wordt gemaakt om naadloos in jouw interieur te passen.

  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Polyester
  • Maximale breedte 2,400mm, Maximale hoogte 2,400mm
  • Minimale breedte 400mm, Minimale hoogte 400mm
  • Fabric attached with velcro making it quick and convenient to remove for cleaning
  • Sewn in rods for perfect folds every time
  • De optionele voering bestaat uit een witte/ecru kleurige stof
  • Je vouwgordijn zal in opgetrokken stand een pakkethoogte van 20 Ć  27cm hebben
  • Let op: in verband met kindveiligheid, is de optionele Kindveiligheids-clip enkel te bevestigen met een schroevendraaier in het kozijn
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieƫn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ƩƩn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieƫn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieƫn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren