085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00

Click2Fit Paleo Linnen Biscotti Vouwgordijn

ā‚¬Ā 29,60
495

Over Click2Fit Paleo Linnen Biscotti

Het Click2fit Paleo Linnen Biscotti vouwgordijn straalt een tijdloze elegantie uit en voegt een vleugje natuurlijke warmte toe aan elke ruimte. De lichte kleur van het vouwgordijn creƫert een gezellige en knusse sfeer, perfect om te ontspannen.

De installatie van dit prachtige product is moeiteloos dankzij het innovatieve Click2fit-systeem. Geen gedoe, gewoon eenvoudig in elkaar klikken. De stof is vervaardigd uit hoogwaardig 100% polyester, waardoor dit vouwgordijn ook ideaal is voor vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens.

Wil je de kleur van dit vouwgordijn graag goed kunnen beoordelen? Vraag dan gratis een kleurstaal aan. Bij elke bestelling wordt dit product op maat gemaakt, zodat het perfect past bij jouw interieur. Voeg een vleugje warmte en stijl toe aan je huis met het Click2fit Paleo Linnen Biscotti vouwgordijn.

  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Polyester
  • Maximale breedte 2,400mm, Maximale hoogte 2,400mm
  • Minimale breedte 400mm, Minimale hoogte 400mm
  • Fabric attached with velcro making it quick and convenient to remove for cleaning
  • Sewn in rods for perfect folds every time
  • De optionele voering bestaat uit een witte/ecru kleurige stof
  • Je vouwgordijn zal in opgetrokken stand een pakkethoogte van 20 Ć  27cm hebben
  • Let op: in verband met kindveiligheid, is de optionele Kindveiligheids-clip enkel te bevestigen met een schroevendraaier in het kozijn
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieƫn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ƩƩn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieƫn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieƫn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren