085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00

Click2Fit Cavendish Medium Grijs Vouwgordijn

ā‚¬Ā 25,60
519

Over Click2Fit Cavendish Medium Grijs

Vervaardigt in een tijdloze grijze kleur, dit Click2Fit vouwgordijn in Cavendish Medium Grijs voegt een stijlvolle touch waar je eindeloos van kan blijven genieten. De getextureerde stof en neutrale kleurstelling geeft dit product een knusse uitstraling die het zo innemend maakt.

Plus, kan je kiezen uit een voering naar wens. Voeg een thermisch-verduisterende voering toe voor een goede nachtrust of een lichtfilterende voering voor een diffuse lichtinval. Het is ook een geschikte keuze voor in de keuken of badkamer. De stof is namelijk gemaakt van gemakkelijk te reinigen en waterbestendig polyester.

Dit product bevat verder nog ook zeer handige eigenschappen. Het revolutionaire Click2fit montagesysteem maakt het installeren eenvoudiger dan dat je ooit had kunnen bedenken. Geen frustratie met dit topproduct.

Benieuwd of deze kleur perfect matcht met de rest van jouw inrichting? Via de bovenstaande button bestel je eenvoudig een gratis kleurstaal.

  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Polyester
  • Maximale breedte 2,400mm, Maximale hoogte 2,400mm
  • Minimale breedte 400mm, Minimale hoogte 400mm
  • Please note: At least 45mm is needed to fit roman blinds in a recess
  • Met ingestikte roedes voor perfecte vouwen
  • De bediening kan zowel links als rechts worden geplaatst
  • De stof is bevestigd met klittenband waardoor het snel en gemakkelijk te verwijderen is voor reiniging
  • Let op: in verband met kindveiligheid, is de optionele Kindveiligheids-clip enkel te bevestigen met een schroevendraaier in het kozijn
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieƫn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ƩƩn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieƫn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieƫn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren