085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00

Click2Fit Cavendish Barley Vouwgordijn

ā‚¬Ā 25,60
518

Over Click2Fit Cavendish Barley

Neutraal, aards en warm van kleur, dit prachtige vouwgordijn voorziet de ruimte op een subtiele stijlvolle manier van raambekleding en geeft je een fijn thuisgevoel. Als jij een knusse alleskunner zoekt die moeiteloos opgaat in jou interieur, dan ben je met het Click2Fit Cavendish Barley vouwgordijn bij het juiste adres.

Standaard zonder voering geleverd, maar je kan ook kiezen voor een thermisch-verduisterende voering of een lichtfilterende voering. Vanwege het waterafstotende polyester materiaal is het ook geschikt voor in de badkamer en keuken. De stof is ook eenvoudig vlekvrij te krijgen, super handig toch?

Wist je trouwens dat Click2fit speciaal is gemaakt om van het installeren van raamdecoratie een koud kunstje te maken? De traditionele beugels zijn vervangen door een trekstang die precies in jouw kozijn past, zonder gedoe. Kies voor gemak en ga voor Click2fit.

Bestel de gratis kleurstaal & ontdek de kleur en kwaliteit zelf! Alle raamdecoratie van TUISS wordt bij bestelling op maat gemaakt en geleverd.

  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Polyester
  • Maximale breedte 2,400mm, Maximale hoogte 2,400mm
  • Minimale breedte 400mm, Minimale hoogte 400mm
  • Please note: At least 45mm is needed to fit roman blinds in a recess
  • Met ingestikte roedes voor perfecte vouwen
  • De bediening kan zowel links als rechts worden geplaatst
  • De stof is bevestigd met klittenband waardoor het snel en gemakkelijk te verwijderen is voor reiniging
  • Let op: in verband met kindveiligheid, is de optionele Kindveiligheids-clip enkel te bevestigen met een schroevendraaier in het kozijn
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieƫn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ƩƩn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieƫn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieƫn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren