085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00

Choices Harrow Tonaalgrijs & Mineraal Rolgordijn

 20,00
Voer je
mm
Voer je
mm
Selecteer manier van meten
Lees meer >
Selecteer de meetoptie
Lees meer >
Selecteer je voeringsoptie
Lees meer >
Verzonden in7-10 Werkdagen
Shipping Information icon
2904

Over Choices Harrow Tonaalgrijs & Mineraal

Dit Choices Harrow Tonaalgrijs & Mineraal rolgordijn heeft een mooie metallic uitstraling, zonder metallic te zijn. De vlakke weving van de stof is strak, net zoals de kleur. De decoratieve pompons aan de onderzijde van de raamdecoratie zijn gemaakt van prachtige draden.

Je kunt kiezen uit de volgende voeringen: de lichtfilterende en de thermisch-verduisterende voering. De lichtfilterende voering laat het licht je kamer nog binnen, en adviseren wij wanneer je een rolgordijn zoekt voor in je woonkamer of werkkamer. In de slaapkamer raden wij altijd de thermisch-verduisterende voering aan. Wist je dat dit product ook beschikbaar is voor de elektrische SmartView-upgrade? Gun jezelf deze slimmerik en ga voor optimaal gebruiksgemak, precies zoals jij het wilt!

Ben je benieuwd naar de kleur en de pompoms in het echt? Geen punt! Vraag vandaag nog gratis een kleurstaal aan en ontdek deze thuis. Bij bestelling wordt de raamdecoratie volledig op maat gemaakt.
  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Polyester
  • Maximale breedte 2,200mm, Maximale hoogte 2,200mm
  • Minimale breedte 250mm, Minimale hoogte 250mm
  • Eenvoudig te monteren universele beugels geschikt voor plafond-, zij- en wandbevestigingen
  • Sterke roestvrije aluminium rolbuis
  • Nauwkeurige zijwaartse besturing met de nikkel bedieningsketting aan de zijde van jouw voorkeur
  • Houd er rekening mee dat de werkelijke breedte van de stof ongeveer 35 mm smaller zal zijn dan de totale bestelde breedte, omdat we rekening houden met de beugels en het bedieningsmechanisme
  • Let op: Er is minstens 50 mm nodig om de rolgordijnen aan het plafond te bevestigen en 70 mm om het in de wand te bevestigen
  • Afgewerkte zoom om rafelen te voorkomen
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieën. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van één jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieën zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieën. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren