085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
HomeRolgordijnenChoices Etta Zeeschuim

Choices Etta Zeeschuim Rolgordijn

ā‚¬Ā 20,00
2274

Over Choices Etta Zeeschuim

Dompel je huis onder in een oase van rust met het Choices Etta Zeeschuim Rolgordijn. Deze verleidelijke lichtblauwgroene tint neemt je mee naar een wereld van serene sereniteit.

Perfect voor ruimtes waarin je wilt ontspannen, creƫert deze prachtige kleurenpalet een evenwichtige sfeer van kalmte, terwijl het naadloos opgaat in neutrale kleuren, levendige tinten en alles daartussenin.

Naast houten meubels of frisse witte tegels, straal je de essentie van interieurstijl uit. Upgrade naar verduisterende bekleding voor maximale privacy en lichtregeling, of kies voor thermische bekleding om het hele jaar door de temperatuur in je kamers te reguleren. 

Wil je dit product nĆ³g meer laten uitblinken? Dan is onze slimme SmartView-upgrade de perfecte keuze, waarmee je jouw nieuwe raamdecoratie met slechts een simpele druk op de knop kunt bedienen.

Bij Tuiss begrijpen we dat je de kleur eerst thuis wilt bekijken. Wanneer je de kleurstaal aanvraagt sturen we je deze kosteloos op zodat jij de tint met je eigen interieur kunt vergelijken. De raamdecoratie wordt volledig op maat gemaakt.


 • Volledig op maat gemaakt
 • 100% Polyester
 • Maximale breedte 2,400mm, Maximale hoogte 2,400mm
 • Minimale breedte 400mm, Minimale hoogte 400mm
 • Een luxe zachte stof met of een parelmoerachtige, energiebesparende voering die aan de achterzijde gelamineerd is, een lichtfilterende voering of een verduisterende voering
 • Overlocked edges to prevent fraying
 • Eenvoudig te monteren universele beugels geschikt voor plafond-, zij- en wandbevestigingen
 • Sterke roestvrije aluminium rolbuis
 • Precision sidewinder control with nickel operating chain located to your specification
 • Houd er rekening mee dat de werkelijke breedte van de stof ongeveer 35 mm smaller zal zijn dan de totale bestelde breedte, omdat we rekening houden met de beugels en het bedieningsmechanisme
 • Let op: Er is minstens 50 mm nodig om de rolgordijnen aan het plafond te bevestigen en 70 mm om het in de wand te bevestigen
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieƫn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ƩƩn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieƫn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieƫn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren