085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
HomeRolgordijnenChoices Etta Olijf

Choices Etta Olijf Rolgordijn

ā‚¬Ā 16,00
2272

Over Choices Etta Olijf

Met het Choices Etta Olijf rolgordijn haal je de warmte en rijke groene kleur van de Italiaanse heuvels in huis. Dit rolgordijn is perfect om een gezellige sfeer te creƫren in je woonkamer, slaapkamer of eetkamer. Combineer het met vergelijkbare kleuren, chique neutrale tinten of zelfs frisse witte tegels.

Naast de prachtige uitstraling heeft dit rolgordijn ook veel praktische eigenschappen. Het is eenvoudig te installeren, bedienen en schoon te houden. Bovendien kun je de bekledingsopties aanpassen en zo de lichtinval en schaduw naar wens regelen. Of je nu kiest voor lichtfiltering, verduistering of thermische bekleding, er is een stijl voor elk huis. Geniet van de warmte en stijl die het Choices Etta Olijf rolgordijn aan je interieur toevoegt. 

Niet zo'n fan van ouderwetse bedieningssystemen? Ga dan voor onze SmartView-upgrade en til jouw nieuwe raamdecoratie naar een hoger niveau. Geniet van het gemak van elektronische bediening via de SmartView-app, zonder koorden of kettingen.

Bij Tuiss begrijpen we dat je de kleur eerst thuis wilt bekijken. Wanneer je de kleurstaal aanvraagt sturen we je deze kosteloos op zodat jij de tint met je eigen interieur kunt vergelijken. De raamdecoratie wordt volledig op maat gemaakt.


 • Volledig op maat gemaakt
 • 100% Polyester
 • Maximale breedte 2,400mm, Maximale hoogte 2,400mm
 • Minimale breedte 400mm, Minimale hoogte 400mm
 • Een luxe zachte stof met of een parelmoerachtige, energiebesparende voering die aan de achterzijde gelamineerd is, een lichtfilterende voering of een verduisterende voering
 • Overlocked edges to prevent fraying
 • Eenvoudig te monteren universele beugels geschikt voor plafond-, zij- en wandbevestigingen
 • Sterke roestvrije aluminium rolbuis
 • Precision sidewinder control with nickel operating chain located to your specification
 • Houd er rekening mee dat de werkelijke breedte van de stof ongeveer 35 mm smaller zal zijn dan de totale bestelde breedte, omdat we rekening houden met de beugels en het bedieningsmechanisme
 • Let op: Er is minstens 50 mm nodig om de rolgordijnen aan het plafond te bevestigen en 70 mm om het in de wand te bevestigen
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieƫn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ƩƩn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieƫn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieƫn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren