085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
HomeRolgordijnenChoices Etta Mink

Choices Etta Mink Rolgordijn

ā‚¬Ā 20,00
2300

Over Choices Etta Mink

Transformeer je interieur met de luxueuze Choices Etta Mink Rolgordijn. Dit verleidelijke rolgordijn heeft een prachtige medium bruine tint, een combinatie van een warme neutrale kleur en een rijke taupe met subtiele paarse ondertonen.

Of je het nu plaatst in de woonkamer, slaapkamer of eetkamer, deze schitterende raamdecoratie voegt prachtige kleur toe aan elke ruimte. Bovendien is het rolgordijn eenvoudig te installeren en te bedienen, waardoor je moeiteloos kunt genieten van de perfecte lichtinval en privacy.

Kies uit lichtfilterende, verduisterende of thermische voering om het licht en de schaduw naar jouw wensen aan te passen. Met het Choices Etta Mink Rolgordijn creĆ«er je een sfeervolle en functionele raamdecoratie die perfect past bij jouw stijl en behoeften. 

Wil je dit product nog beter laten presteren? Kies dan voor onze slimme SmartView-upgrade en bedien jouw nieuwe raamdecoratie met een simpele druk op de knop.

Bij Tuiss begrijpen we dat je de kleur eerst thuis wilt bekijken. Wanneer je de kleurstaal aanvraagt sturen we je deze kosteloos op zodat jij de tint met je eigen interieur kunt vergelijken. De raamdecoratie wordt volledig op maat gemaakt.


 • Volledig op maat gemaakt
 • 100% Polyester
 • Maximale breedte 2,400mm, Maximale hoogte 2,400mm
 • Minimale breedte 400mm, Minimale hoogte 400mm
 • Een luxe zachte stof met of een parelmoerachtige, energiebesparende voering die aan de achterzijde gelamineerd is, een lichtfilterende voering of een verduisterende voering
 • Overlocked edges to prevent fraying
 • Eenvoudig te monteren universele beugels geschikt voor plafond-, zij- en wandbevestigingen
 • Sterke roestvrije aluminium rolbuis
 • Precision sidewinder control with nickel operating chain located to your specification
 • Houd er rekening mee dat de werkelijke breedte van de stof ongeveer 35 mm smaller zal zijn dan de totale bestelde breedte, omdat we rekening houden met de beugels en het bedieningsmechanisme
 • Let op: Er is minstens 50 mm nodig om de rolgordijnen aan het plafond te bevestigen en 70 mm om het in de wand te bevestigen
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieƫn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ƩƩn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieƫn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieƫn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren