085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00

Choices Etta Cadet Blauw Rolgordijn

ÔéČ┬á20,00
2269

Over Choices Etta Cadet Blauw

Geef je interieur een stijlvolle upgrade met Etta Cadet Blauw rolgordijnen. De donkergrijze blauwtint voegt een vleugje elegantie toe aan elke kamer. Deze rolgordijnen zijn niet alleen van hoge kwaliteit, maar ook verrassend betaalbaar. De prachtig geweven stof zorgt voor een subtiele en tastbare afwerking, terwijl de diepe blauwe kleur een verfijnde uitstraling geeft aan je interieur.

Deze rolgordijnen zijn perfect om de prachtige details van je kamer naar voren te brengen. Met diverse voering- en montageopties bieden deze rolgordijnen een onge├źvenaarde veelzijdigheid, waardoor je ze volledig kunt aanpassen aan je behoeften en persoonlijke stijl.

Als traditionele bediening niet helemaal jouw stijl is, dan raden wij de SmartView-upgrade aan om jouw raamdecoratie naar een hoger niveau te tillen. Ervaar het gemak van elektrisch bedienen via de intuïtieve SmartView-app.

Kies voor Etta Cadet Blauw rolgordijnen en geniet van een perfecte combinatie van kwaliteit, stijl en betaalbaarheid. Bij Tuiss begrijpen we dat je de kleur eerst thuis wilt bekijken. Wanneer je een kleurstaal aanvraagt sturen we je deze kosteloos op zodat jij de tint met je eigen interieur kunt vergelijken. De raamdecoratie wordt volledig op maat gemaakt.

 • Volledig op maat gemaakt
 • 100% Polyester
 • Maximale breedte 2,400mm, Maximale hoogte 2,400mm
 • Minimale breedte 400mm, Minimale hoogte 400mm
 • Een luxe zachte stof met of een parelmoerachtige, energiebesparende voering die aan de achterzijde gelamineerd is, een lichtfilterende voering of een verduisterende voering
 • Overlocked edges to prevent fraying
 • Eenvoudig te monteren universele beugels geschikt voor plafond-, zij- en wandbevestigingen
 • Sterke roestvrije aluminium rolbuis
 • Precision sidewinder control with nickel operating chain located to your specification
 • Houd er rekening mee dat de werkelijke breedte van de stof ongeveer 35 mm smaller zal zijn dan de totale bestelde breedte, omdat we rekening houden met de beugels en het bedieningsmechanisme
 • Let op: Er is minstens 50 mm nodig om de rolgordijnen aan het plafond te bevestigen en 70 mm om het in de wand te bevestigen
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezie├źn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ├ę├ęn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezie├źn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezie├źn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren