085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00

Choices Cavendish Pepermunt & Lente Rolgordijn

 20,00
Voer je
mm
Voer je
mm
Selecteer manier van meten
Lees meer >
Selecteer de meetoptie
Lees meer >
Selecteer je voeringsoptie
Lees meer >
Verzonden in7-10 Werkdagen
Shipping Information icon
2934

Over Choices Cavendish Pepermunt & Lente

Zo fris als de eerste lentedagen is dit Choices Cavendish Pepermunt & Lente rolgordijn, vitaliteit en finesse alom. De opvallende Cavendish stof is versierd met een schattige pompom-bies, de aquatinten, limoen, ijs- & hemelsblauw bungelen er iedere dag vrolijk bij. 

Kies voor een verduisterende uitvoering wanneer je meer privacy wilt, of wanneer je van plan bent het rolgordijn op te hangen in de slaapkamer. De lichtfilterende uitvoering zorgt dat het licht je kamer nog zachtjes binnen kan schijnen. Wist je dat dit product ook beschikbaar is voor de elektrische SmartView-upgrade? Geef jezelf de kans om te genieten van deze innovatieve toevoeging en ervaar gebruiksgemak zoals nooit tevoren!

Bestel gauw de gratis kleurstaal en vergelijk de kleuren en pompoms met jouw interieur thuis! De Choices Cavendish Pepermunt & Lente wordt, net als alle andere raamdecoratie van Tuiss, volledig op maat gemaakt. 

  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Polyester
  • Maximale breedte 2,200mm, Maximale hoogte 2,200mm
  • Minimale breedte 250mm, Minimale hoogte 250mm
  • Eenvoudig te monteren universele beugels geschikt voor plafond-, zij- en wandbevestigingen
  • Sterke roestvrije aluminium rolbuis
  • Nauwkeurige zijwaartse besturing met de nikkel bedieningsketting aan de zijde van jouw voorkeur
  • Houd er rekening mee dat de werkelijke breedte van de stof ongeveer 35 mm smaller zal zijn dan de totale bestelde breedte, omdat we rekening houden met de beugels en het bedieningsmechanisme
  • Let op: Er is minstens 50 mm nodig om de rolgordijnen aan het plafond te bevestigen en 70 mm om het in de wand te bevestigen
  • Afgewerkte zoom om rafelen te voorkomen
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieën. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van één jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieën zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieën. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren