085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
HomeRolgordijnenChoices Cavendish Caribbean Blauw & Lente

Choices Cavendish Caribbean Blauw & Lente Rolgordijn

 13,50
Voer je
mm
Voer je
mm
Selecteer je voeringsoptie
Lees meer >
Selecteer manier van meten
Lees meer >
Selecteer de meetoptie
Lees meer >
Verzonden in7-10 Werkdagen
Shipping Information icon
2937

Over Choices Cavendish Caribbean Blauw & Lente

Is jouw interieur toe aan een levendige kleur blauw? Bekijk dan de Choices Cavendish Carribean Blauw & Lente! Dit unieke rolgordijn bevat een blauwe tint met textuur en decoratieve pompoms aan de onderzijde van het rolgordijn. Dit geeft de raamdecoratie een extra touch.

Bovendien kent het rolgordijn ook veel praktische voordelen. Zo kun je kiezen uit een lichtfilterende voering of een thermisch-verduisterende voering. De thermisch-verduisterende voering is ideaal wanneer je de kamer wilt afsluiten voor licht. Denk hierbij aan de slaapkamer. 

Wist je dat er voor dit product een intelligente upgrade beschikbaar is? Kies voor de SmartView-app en beheer jouw raamdecoratie waar en wanneer jij maar wilt, via de SmartView-app of de speciale afstandsbediening.

Ben je benieuwd naar de energieke kleur in het echt? Bestel dan gratis een kleurstaal met pompoms en vergelijk deze in jouwe interieur. Het rolgordijn wordt, net als andere raamdecoratie van Tuiss, volledig op maat gemaakt. 

  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Polyester
  • Maximale breedte 2,200mm, Maximale hoogte 2,200mm
  • Minimale breedte 250mm, Minimale hoogte 250mm
  • Eenvoudig te monteren universele beugels geschikt voor plafond-, zij- en wandbevestigingen
  • Sterke roestvrije aluminium rolbuis
  • Nauwkeurige zijwaartse besturing met de nikkel bedieningsketting aan de zijde van jouw voorkeur
  • Houd er rekening mee dat de werkelijke breedte van de stof ongeveer 35 mm smaller zal zijn dan de totale bestelde breedte, omdat we rekening houden met de beugels en het bedieningsmechanisme
  • Let op: Er is minstens 50 mm nodig om de rolgordijnen aan het plafond te bevestigen en 70 mm om het in de wand te bevestigen
  • Afgewerkte zoom om rafelen te voorkomen
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieën. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van één jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieën zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieën. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren