085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
HomeVouwgordijnenEffen VouwgordijnenCavendish Pepermunt & Lente

Cavendish Pepermunt & Lente Vouwgordijn

ā‚¬Ā 17,25
823

Over Cavendish Pepermunt & Lente

De Cavendish Pepermunt & Lente is een vouwgordijn in een lichtblauwe tint. De kleur geeft een frisse look aan je interieur. De onderzijde van het vouwgordijn bevat een decoratieve sierrand met pompons. Laat de tint van de pompons terugkomen als accenten in je kamer om een geheel te vormen van je interieur.

Kies voor een verduisterende uitvoering wanneer je meer privacy wilt, of wanneer je van plan bent het rolgordijn op te hangen in de slaapkamer. De lichtfilterende uitvoering zorgt dat het licht je kamer nog zachtjes binnen kan schijnen. 

Mooi, praktisch en voor een scherpe prijs zoals je gewend bent bij Tuiss! Waar in huis zou jij de Cavendish Pepermunt & Lente ophangen? Bestel vandaag nog de gratis kleurstaal en vergelijk de tint in jouw interieur! De raamdecoratie wordt volledig op maat gemaakt.

Wil je dit product nog beter laten presteren? Kies dan voor onze slimme SmartView-upgrade en bedien jouw nieuwe raamdecoratie met een simpele druk op de knop.

  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Polyester
  • Maximale breedte 2,400mm, Maximale hoogte 2,400mm
  • Minimale breedte 400mm, Minimale hoogte 400mm
  • Gemakkelijk te monteren universele beugels geschikt voor plafond- en wandmontage
  • Met ingestikte roedes voor perfecte vouwen
  • De bediening kan zowel links als rechts worden geplaatst
  • De stof is bevestigd met klittenband waardoor het snel en gemakkelijk te verwijderen is voor reiniging
  • Let op: Er is minstens 45 mm nodig om vouwgordijnen in het kozijn te monteren
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieƫn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ƩƩn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieƫn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieƫn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren