085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00

Cavendish Houtskool Gordijnen

 13,00
Kies je gordijn opties
Lees meer >
Voer je
mm
Voer je
mm
Selecteer je voeringsoptie
Lees meer >
Verzonden in7-10 Werkdagen
Shipping Information icon
6124

Over Cavendish Houtskool

Dit houtskleurige gordijn is zo donker dat het slechts een paar tinten verwijdert is van zwart. De zwartkleurige gordijn stof heeft zoveel textuur en aantrekkingskracht dat het echt een blikvanger is in je interieur. De schaduwachtige zwarte kleur op de soepel vallende gordijn stof brengt elegantie en charme in je huis.

Je kunt kiezen of je het gordijn op maat wilt laten maken met ringen, een dubbele plooi of een vlinderplooi. Het is zelfs mogelijk om deze zwarte stof als wave gordijn, vouwgordijn en rolgordijn te bestellen, zodat je eindeloos kunt variëren in je huis en toch een eenheid in kleur behoudt.

Heb je al nagedacht over de hoeveelheid lichtinval en privacy in je kamers? Je kunt per raamdecoratie in deze collectie aangeven of je een ongevoerd gordijn wilt of dat je het liever wilt voorzien van een lichtfilterende of verduisterende voering.

  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Polyester
  • Maximale breedte 5,000mm, Maximale hoogte 3,500mm
  • Minimale breedte 700mm, Minimale hoogte 700mm
  • Enkel geldig voor Wave producten: Rails / roede inbegrepen
  • Gordijnen worden standaard geleverd in twee delen van gelijke grootte.
  • De optionele voering bestaat uit een witte/ecru kleurige stof
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieën. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van één jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieën zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieën. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren