085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
Homestandard-gordijnenCavendish CrĆØme

Cavendish CrĆØme Gordijnen

ā‚¬Ā 13,00
6146

Over Cavendish CrĆØme

Cavendish CrĆØme is wat ons betreft dĆ© combinatie die bij iedereen in huis past. Een prachtige stof met een even zo mooie tint. Het gebroken witte, crĆØmekleurige gordijn heeft een rustgevende kleur en de zachte stof geeft je dat echte thuisgevoel.

Dit neutrale lichtbeige gordijn past in ieder interieur en garandeert een stijlvolle uitstraling. Voor een goede nachtrust kun je een verduisterende voering toevoegen en voor wat meer licht, maar wel gedimd kun je een lichtfilterende voering kiezen. Standaard wordt dit beige gordijn geleverd zonder voering. 

  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Polyester
  • Maximale breedte 5,000mm, Maximale hoogte 3,500mm
  • Minimale breedte 700mm, Minimale hoogte 700mm
  • Enkel geldig voor Wave producten: Rails / roede inbegrepen
  • Gordijnen worden standaard geleverd in twee delen van gelijke grootte.
  • De optionele voering bestaat uit een witte/ecru kleurige stof
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieƫn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ƩƩn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieƫn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieƫn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren