085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
HomeVouwgordijnenEffen VouwgordijnenCavendish Caribbean Blauw & Lente

Cavendish Caribbean Blauw & Lente Vouwgordijn

ā‚¬Ā 17,25
824

Over Cavendish Caribbean Blauw & Lente

Voeg wat decoratieve flair toe aan je huis met dit prachtige Cavendish vouwgordijn in Caribbean Blauw & Lente met stijlvolle lentekleurige pompons die langs de onderkant van de stof bengelen. Dit vouwgordijn zal je helpen een zachte en ontspannende ruimte te creƫren.

Het vouwgordijn kent bovendien ook veel praktische voordelen. Zo kun je kiezen uit een lichtfilterende voering of een verduisterende voering. De verduisterende voering is ideaal wanneer je de kamer wilt afsluiten voor licht. Denk hierbij aan de slaapkamer. De lichtfilterende voering is perfect voor kamers waar het licht je kamer juist wel binnen mag schijnen.

Mooi, praktisch en voor een scherpe prijs zoals je gewend bent bij Tuiss! Waar in huis zou jij dit vouwgordijn ophangen? Bestel vandaag nog de gratis kleurstaal en vergelijk de tint in jouw interieur! De raamdecoratie wordt volledig op maat gemaakt.

Wist je dat dit product ook beschikbaar is voor de elektrische SmartView-upgrade? Gun jezelf deze slimmerik en ga voor optimaal gebruiksgemak, precies zoals jij het wilt!

  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Polyester
  • Maximale breedte 2,400mm, Maximale hoogte 2,400mm
  • Minimale breedte 400mm, Minimale hoogte 400mm
  • Gemakkelijk te monteren universele beugels geschikt voor plafond- en wandmontage
  • Met ingestikte roedes voor perfecte vouwen
  • De bediening kan zowel links als rechts worden geplaatst
  • De stof is bevestigd met klittenband waardoor het snel en gemakkelijk te verwijderen is voor reiniging
  • Let op: Er is minstens 45 mm nodig om vouwgordijnen in het kozijn te monteren
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieƫn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ƩƩn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieƫn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieƫn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren