085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
Homestandard-gordijnenCavendish Barley

Cavendish Barley Gordijnen

ÔéČ┬á13,00
6142

Over Cavendish Barley

Deze kalme beige gordijnen van linnenmix hebben een gerstachtige kleur. De mooie lichte beige stof bestaat uit een mix met linnen en voegt charme toe aan je interieur. De organische lichtbruine tint in combinatie met de rijke textuur maken het een populaire toevoeging voor vele interieurs.

Het fijne van deze collectie raambekleding is dat je kunt kiezen uit verschillende modellen en opties. Je kunt deze lichtbruine gordijnen bestellen met ringen of als plooigordijnen met een enkele of dubbele plooi. 

Wist je dat deze mooie beige stof ook beschikbaar is voor rolgordijnen, vouwgordijnen en wave gordijnen?

  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Polyester
  • Maximale breedte 5,000mm, Maximale hoogte 3,500mm
  • Minimale breedte 700mm, Minimale hoogte 700mm
  • Enkel geldig voor Wave producten: Rails / roede inbegrepen
  • Gordijnen worden standaard geleverd in twee delen van gelijke grootte.
  • De optionele voering bestaat uit een witte/ecru kleurige stof
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezie├źn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ├ę├ęn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezie├źn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezie├źn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren