085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00

Canterbury Velvet Quartz Standaard Gordijnen

 27,00
Kies je gordijn opties
Lees meer >
Voer je
mm
Voer je
mm
Selecteer je voeringsoptie
Lees meer >
Verzonden in7-10 Werkdagen
Shipping Information icon
5467

Over Canterbury Velvet Quartz

Dit prachtige Canterbury Velvet Quartz gordijn is een blikvanger in je interieur! De donkergrijze gordijnen van een fluwelen stof vallen erg elegant door de soepele stof. Waar deze gordijnen ook hangen in je huis; van slaapkamer tot woonkamer tot keuken; ze geven je interieur enorm veel uitstraling.

Kies voor dubbele plooi of ringgordijnen. De velvet stof zorgt voor een speels effect en door te kiezen uit verschillende voeringopties kun je zelf bepalen welke mate van privacy en lichtinval je wilt in iedere kamer van je huis.

Ben je benieuwd naar deze zwarte fluwelen stof? Bestel nu jouw gratis kleurstaal!

  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Polyester
  • Maximale breedte 5,000mm, Maximale hoogte 3,500mm
  • Minimale breedte 700mm, Minimale hoogte 700mm
  • Enkel geldig voor Wave producten: Rails / roede inbegrepen
  • Gordijnen worden standaard geleverd in twee delen van gelijke grootte.
  • De optionele voering bestaat uit een witte/ecru kleurige stof
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieën. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van één jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieën zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieën. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren