085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00

Canterbury Velvet Middernacht Standaard Gordijnen

 25,00
Kies je gordijn opties
Lees meer >
Voer je
mm
Voer je
mm
Selecteer je voeringsoptie
Lees meer >
Kleur ring
Verzonden in7-10 Werkdagen
Shipping Information icon
5471

Over Canterbury Velvet Middernacht

Dit prachtige Canterbury Velvet Middernacht gordijn is het middelpunt van je interieur! Deze diepe zwarte gordijnen met een fluwelen stof zijn aanwezig in je kamer maar door de soepele stof vallen ze erg elegant. Waar deze gordijnen ook hangen, van slaapkamer tot woonkamer tot studeerkamer, ze geven je interieur een portie gedurfde klasse!

Je kunt kiezen voor plooigordijnen met een enkele of een dubbele plooi, of ringgordijnen. De velvet stof zorgt voor een speels effect en door te kiezen uit verschillende voeringopties kun je zelf bepalen in welke mate je de lichtinval en privacy wilt.

Ben je benieuwd naar deze zwarte fluwelen stof? Bestel nu jouw gratis kleurstaal!

  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Polyester
  • Maximale breedte 5,000mm, Maximale hoogte 3,500mm
  • Minimale breedte 700mm, Minimale hoogte 700mm
  • Enkel geldig voor Wave producten: Rails / roede inbegrepen
  • Gordijnen worden standaard geleverd in twee delen van gelijke grootte.
  • De optionele voering bestaat uit een witte/ecru kleurige stof
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieën. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van één jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieën zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieën. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren