085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
cath-kidston

Button Stip Geel Rolgordijn

 28,00
Voer je
mm
Voer je
mm
Selecteer manier van meten
Lees meer >
Selecteer de meetoptie
Lees meer >
Selecteer je voeringsoptie
Lees meer >
Verzonden in7-10 Werkdagen
Shipping Information icon
3505

Over Button Stip Geel

De polka dots zijn terug van weggeweest! Het Button Stip Geel rolgordijn komt uit onze exclusieve collectie raamdecoratie van designer Cath Kidston. De collectie is levendig, gedurfd en brengt vreugde in elk interieur. Het merk Cath Kidston staat bekend om vernieuwde versie van de traditionele Britse stijl. Via Tuiss heb je de kans om een designer merk voor een scherpe prijs te kopen!

Kies de voering die bij jouw interieur past! Kies voor een verduisterende voering als je het rolgordijn wil ophangen in je slaapkamer, zodat het zonlicht je kamer niet door kan dringen in de ochtend. Wil je de raamdecoratie in een ruimte hangen waar het licht wel doorheen kan komen, kies dan voor de lichtfilterende voering. Bovendien kun je kiezen voor een thermische voering die een energiebesparende werking heeft.

De raamdecoratie wordt volledig op maat gemaakt. Bestel gauw de gratis kleurstaal en ontdek de Button Spot Geel zelf!

  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Polyester
  • Maximale breedte 2,300mm, Maximale hoogte 2,400mm
  • Minimale breedte 400mm, Minimale hoogte 400mm
  • Eenvoudig te monteren universele beugels geschikt voor plafond-, zij- en wandbevestigingen
  • Sterke roestvrije aluminium rolbuis
  • Houd er rekening mee dat de werkelijke breedte van de stof ongeveer 35 mm smaller zal zijn dan de totale bestelde breedte, omdat we rekening houden met de beugels en het bedieningsmechanisme
  • Let op: Er is minstens 50 mm nodig om de rolgordijnen aan het plafond te bevestigen en 70 mm om het in de wand te bevestigen
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieën. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van één jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieën zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieën. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren