085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
Homestandard-gordijnenBrazen Streep Linnen Vintage Grafietgrijs

Brazen Streep Linnen Vintage Grafietgrijs Gordijnen

ÔéČ┬á20,00
5171

Over Brazen Streep Linnen Vintage Grafietgrijs

De Brazen Streep Linnen Vintage Grafietgrijs is een linnen gordijn. De raamdecoratie kent een warme, aardse en geruststellende tint. Echter, met een scherpe moderne twist is het gordijn tegelijkertijd neutraal en moeiteloos te combineren. 

Het gedurfde streeppatroon speelt in op de moderne trend van geometrisch design, net als de accenten van helder grijs in het palet. Gecombineerd met de rustieke elementen van de taupe strepen en de vintage linnen stof, zijn ze een prachtig veelzijdige manier om de ramen van elk huis aan te kleden. 

Benieuwd naar de linnen stof? Vraag dan jouw gratis kleurstaal aan!

  • Volledig op maat gemaakt
  • 80% Polyester, 20% Linen
  • Maximale breedte 5,000mm, Maximale hoogte 3,500mm
  • Minimale breedte 700mm, Minimale hoogte 700mm
  • Enkel geldig voor Wave producten: Rails / roede inbegrepen
  • Gordijnen worden standaard geleverd in twee delen van gelijke grootte.
  • De optionele voering bestaat uit een witte/ecru kleurige stof
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezie├źn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ├ę├ęn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezie├źn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezie├źn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren