085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
clarissa

Blowing Grasses Storm Vouwgordijn

ā‚¬Ā 32,25
1613

Over Blowing Grasses Storm

De stormachtige grijze stof is een prachtige achtergrond voor de wuivende pluimachtige grassen die erop dansen. Deze populaire grijstint is eenvoudig te combineren met elk decor. Uitgevoerd met een luxe RVS ketting waarmee je eenvoudig de schaduw regelt door de perfect gelijkmatig gevouwen baleinen op te trekken of te laten zakken. Keuze uit een transparante of verduisterende voering.

Wist je dat er voor dit product een intelligente upgrade beschikbaar is? Kies voor de SmartView-app en beheer jouw raamdecoratie waar en wanneer jij maar wilt, via de SmartView-app of de speciale afstandsbediening.

Wanneer we het hebben over een interieur ā€˜tot leven brengenā€™ dan staat dat gelijk aan: Clarissa Hulse. Deze talentvolle ontwerpster maakt de mooiste designs van uit haar studio in Noord-Londen, geĆÆnspireerd door haar verre reizen en natuurfotografie. Haar kleurrijke composities zijn terug te vinden in vele interieurs, welke ruimte zou jij hiermee willen verrijken?

Bij Tuiss begrijpen we dat je de kleur eerst thuis wilt bekijken. Wanneer je de kleurstaal aanvraagt sturen we je deze kosteloos op zodat jij de tint met je eigen interieur kunt vergelijken. De raamdecoratie wordt volledig op maat gemaakt.

  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Polyester
  • Maximale breedte 2,330mm, Maximale hoogte 2,400mm
  • Minimale breedte 400mm, Minimale hoogte 400mm
  • Gemakkelijk te monteren universele beugels geschikt voor plafond- en wandmontage
  • Met ingestikte roedes voor perfecte vouwen
  • De optionele voering bestaat uit een witte/ecru kleurige stof
  • De bediening kan zowel links als rechts worden geplaatst
  • De stof is bevestigd met klittenband waardoor het snel en gemakkelijk te verwijderen is voor reiniging
  • Let op: Er is minstens 45 mm nodig om vouwgordijnen in het kozijn te monteren
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieƫn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ƩƩn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieƫn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieƫn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren