085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
clarissa

Blowing Grasses Storm Standaard Gordijnen

 27,00
Kies je gordijn opties
Lees meer >
Voer je
mm
Voer je
mm
Selecteer je voeringsoptie
Lees meer >
Verzonden in7-10 Werkdagen
Shipping Information icon
5357

Over Blowing Grasses Storm

Wederom een topper uit onze Clarissa Hulse collectie! De stormachtige donkergrijze gordijnstof is een prachtige achtergrond voor de wuivende pluimachtige grassen die erop dansen. Deze populaire grijstint is eenvoudig te combineren met elk decor.

We leveren deze gordijnen als plooigordijnen met een enkele plooi of een dubbele plooi, of als ringgordijnen. Dit Blowing Grasses Storm gordijn is ook beschikbaar met een transparante of verduisterende voering. Standaard worden ze ongevoerd geleverd.


  • Volledig op maat gemaakt
  • 80% Polyester, 20% linnen
  • Maximale breedte 5,000mm, Maximale hoogte 3,500mm
  • Minimale breedte 700mm, Minimale hoogte 700mm
  • Enkel geldig voor Wave producten: Rails / roede inbegrepen
  • Gordijnen worden standaard geleverd in twee delen van gelijke grootte.
  • De optionele voering bestaat uit een witte/ecru kleurige stof
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieën. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van één jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieën zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieën. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren