085 001 27 31
Ma-don: 08:30-18:00 & vrij: 08:30-17:00
clarissa

Blowing Grasses Kiezelsteen Vouwgordijn

ā‚¬Ā 34,40
1614

Over Blowing Grasses Kiezelsteen

Een elegant en neutraal ontwerp dat je huis zal verrijken met een moderne en toch rustieke charme. Voor het originele ontwerp van deze print heeft ontwerpster Charissa Hulse zelf pluimachtige grassen verzameld en op het doek gedrukt. Door het te printen in een mooie warme kiezelsteentjes tint is het goed te combineren met verschillende woonstijlen. Wil je liever een strakkere look & feel, kijk dan bij onze rolgordijn collectie waar dit ontwerp ook beschikbaar is.

Wil je dit product nĆ³g meer laten uitblinken? Dan is onze slimme SmartView-upgrade de perfecte keuze, waarmee je jouw nieuwe raamdecoratie met slechts een simpele druk op de knop kunt bedienen.

De samenwerking met Clarissa Hulse biedt een unieke kans om een stuk design in huis te halen en te verdwalen in haar prachtige werk dat doet denken aan haar verre reizen, landschappen en de mooiste luchten. Gecreƫerd met prachtige patronen, ombre effecten of een waterverf look & feel.

Bij Tuiss begrijpen we dat je de kleur eerst thuis wilt bekijken. Wanneer je de kleurstaal aanvraagt sturen we je deze kosteloos op zodat jij de tint met je eigen interieur kunt vergelijken. De raamdecoratie wordt volledig op maat gemaakt!

  • Volledig op maat gemaakt
  • 100% Polyester
  • Maximale breedte 2,330mm, Maximale hoogte 2,400mm
  • Minimale breedte 400mm, Minimale hoogte 400mm
  • Gemakkelijk te monteren universele beugels geschikt voor plafond- en wandmontage
  • Met ingestikte roedes voor perfecte vouwen
  • De optionele voering bestaat uit een witte/ecru kleurige stof
  • De bediening kan zowel links als rechts worden geplaatst
  • De stof is bevestigd met klittenband waardoor het snel en gemakkelijk te verwijderen is voor reiniging
  • Let op: Er is minstens 45 mm nodig om vouwgordijnen in het kozijn te monteren
Specification
We hebben alle vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en we willen dat jij dat ook hebt. Daarom bieden wij zonder extra kosten een verlengde garantie van 5 jaar aan op al onze jaloezieƫn. Bovendien bieden wij een volledige fabrieksgarantie van ƩƩn jaar op alle elektromotoren en afstandsbedieningen. Gemoedsrust zonder extra kosten. Bestel gratis kleurstalen. hier.
Specification

Al onze jaloezieƫn zijn ontwikkeld met het belang van veiligheid in het achterhoofd. Dus waar er ook hangende koorden zijn, bieden wij je alle relevante veiligheidsvoorzieningen en instructies voor het gebruik ervan. Geniet met een gerust hart van je jaloezieƫn. Klik hier voor meer info.

laat je inspireren